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Top ventes
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Forcez votre destin
- De : Anthony Bourbon
- Lu par : Laurent Jacquet
- Durée : 3 h et 46 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Issu d'une famille pauvre, avec un père violent, Anthony se retrouve très jeune à la rue. Pour autant, il refuse de tomber dans la victimisation et reste...
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La résilience du bonhomme
- Écrit par : Bardagi le 05/04/2024
-
My Life in France
- De : Julia Child, Alex Prud'Homme
- Lu par : Kimberly Farr
- Durée : 11 h et 17 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In her own words, here is the captivating story of Julia Child's years in France, where she fell in love with French food and found "her true calling"....
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Loved hearing her life journey
- Écrit par : Margaret le 03/11/2022
-
Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
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Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
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Sous Chef
- 24 Hours on the Line
- De : Michael Gibney
- Lu par : Fred Berman
- Durée : 5 h et 42 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses 24 hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an upscale New York restaurant kitchen....
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Be Ready When the Luck Happens
- A Memoir
- De : Ina Garten
- Lu par : Ina Garten
- Durée : 8 h et 47 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In her long-awaited memoir, Ina Garten—aka the Barefoot Contessa, author of thirteen bestselling cookbooks, beloved Food Network personality, Instagram sensation, and cultural icon—shares her personal story with those hungry for a seat at her table.
-
I Regret Almost Everything
- A Memoir
- De : Keith McNally
- Lu par : Richard E. Grant
- Durée : 11 h et 3 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The visionary restaurateur behind such iconic New York institutions as Balthazar and Pastis shares an entertaining, irreverent, and surprisingly moving memoir.
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Forcez votre destin
- De : Anthony Bourbon
- Lu par : Laurent Jacquet
- Durée : 3 h et 46 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Issu d'une famille pauvre, avec un père violent, Anthony se retrouve très jeune à la rue. Pour autant, il refuse de tomber dans la victimisation et reste...
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La résilience du bonhomme
- Écrit par : Bardagi le 05/04/2024
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My Life in France
- De : Julia Child, Alex Prud'Homme
- Lu par : Kimberly Farr
- Durée : 11 h et 17 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
-
Histoire
In her own words, here is the captivating story of Julia Child's years in France, where she fell in love with French food and found "her true calling"....
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Loved hearing her life journey
- Écrit par : Margaret le 03/11/2022
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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
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Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
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Sous Chef
- 24 Hours on the Line
- De : Michael Gibney
- Lu par : Fred Berman
- Durée : 5 h et 42 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses 24 hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an upscale New York restaurant kitchen....
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Be Ready When the Luck Happens
- A Memoir
- De : Ina Garten
- Lu par : Ina Garten
- Durée : 8 h et 47 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
In her long-awaited memoir, Ina Garten—aka the Barefoot Contessa, author of thirteen bestselling cookbooks, beloved Food Network personality, Instagram sensation, and cultural icon—shares her personal story with those hungry for a seat at her table.
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I Regret Almost Everything
- A Memoir
- De : Keith McNally
- Lu par : Richard E. Grant
- Durée : 11 h et 3 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
-
Histoire
The visionary restaurateur behind such iconic New York institutions as Balthazar and Pastis shares an entertaining, irreverent, and surprisingly moving memoir.
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Provence, 1970
- M.F.K. Fisher, Julia Child, James Beard, and the Reinvention of American Taste
- De : Luke Barr
- Lu par : John Rubinstein
- Durée : 9 h et 7 min
- Version intégrale
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Histoire
Provence, 1970 is about a singular historic moment.....
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A Season for That
- Lost and Found in the Other Southern France
- De : Steve Hoffman
- Lu par : Steve Hoffman
- Durée : 10 h et 47 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
In this poignant, delicious memoir, American tax preparer and food writer Steve Hoffman tells the story of how he and his family move to the French countryside, where the locals upend everything he knows about food, wine, and learning how to belong.
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Incredible piece of writing
- Écrit par : Katie Lay le 12/02/2025
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L'hospitalité déraisonnable
- Le pouvoir remarquable de donner aux autres plus que ce qu'ils attendent
- De : Will Guidara
- Lu par : Loïc Rojouan
- Durée : Indisponible
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Aujourd'hui, chaque entreprise peut faire le choix de l'hospitalité. Ce recueil de leçons sur le service et le leadership, apprises au cours d'une carrière dans l'hôtellerie, célèbre le seul principe qui ne sera jamais démodé : le désir humain d'être pris en charge.
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Ferran
- The Inside Story of El Bulli and the Man Who Reinvented Food
- De : Colman Andrews
- Lu par : Don Hagen
- Durée : 10 h et 33 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
More than just the most influential chef of the late 20th and early 21st centuries, Ferran Adrià is arguably the greatest culinary revolutionary of our time....
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Ritz and Escoffier
- The Hotelier, The Chef, and the Rise of the Leisure Class
- De : Luke Barr
- Lu par : Stefan Rudnicki
- Durée : 8 h et 38 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
In early August 1889, César Ritz, a Swiss hotelier highly regarded for his exquisite taste, found himself at the Savoy Hotel in London....
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Super interesting
- Écrit par : Amit Mittelman le 18/02/2025
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Bourdain
- The Definitive Oral Biography
- De : Laurie Woolever
- Lu par : Laurie Woolever, Christopher Bourdain, José Andrés, et autres
- Durée : 11 h et 28 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
An unprecedented behind-the-scenes view into the life of Anthony Bourdain from the people who knew him best....
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From Scratch
- A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home
- De : Tembi Locke
- Lu par : Tembi Locke
- Durée : 10 h et 17 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
A poignant and transporting cross-cultural love story set against the lush backdrop of the Sicilian countryside, where one woman discovers the healing powers of food, family, and unexpected grace in her darkest hour....
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Taste
- My Life Through Food
- De : Stanley Tucci
- Lu par : Stanley Tucci
- Durée : 6 h et 50 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
From award-winning actor and food obsessive Stanley Tucci comes an intimate and charming memoir of life in and out of the kitchen....
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A Thousand Feasts
- Small Moments of Joy … A Memoir of Sorts
- De : Nigel Slater
- Lu par : Nigel Slater
- Durée : 8 h et 24 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
For years, Nigel Slater has kept notebooks of curiosities and wonderings, penned while at his kitchen table, soaked in a fisherman’s hut in Reykjavik, sitting calmly in a moss garden in Japan or sheltering from a blizzard in a Vienna Konditorei.
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The French Ingredient
- Making a Life in Paris One Lesson at a Time: A Memoir
- De : Jane Bertch
- Lu par : Barrie Kreinik
- Durée : 7 h et 22 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
When Jane Bertch was seventeen, her mother took her on a graduation trip to Paris. Thrilled to use her high school French, Jane found her halting attempts greeted with withering condescension by every waiter and shopkeeper she encountered....
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Down and Out in Paradise
- The Life of Anthony Bourdain
- De : Charles Leerhsen
- Lu par : Vikas Adam
- Durée : 8 h et 40 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Anthony Bourdain’s death by suicide in June 2018 shocked people around the world. Bourdain seemed to have it all: an irresistible personality, a dream job, a beautiful family, and international fame. The reality, though, was more complicated than it seemed....
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Cork Dork
- A Wine-Fueled Adventure Among the Obsessive Sommeliers, Big Bottle Hunters, and Rogue Scientists Who Taught Me to Live for Taste
- De : Bianca Bosker
- Lu par : Bianca Bosker
- Durée : 12 h et 17 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Professional journalist and amateur drinker Bianca Bosker didn’t know much about wine - until she discovered an alternate universe where taste reigns supreme, a world of elite sommeliers who dedicate their lives to the pursuit of flavor....
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quite liked it!
- Écrit par : harel le 25/02/2021
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World Travel
- An Irreverent Guide
- De : Anthony Bourdain, Laurie Woolever
- Lu par : Laurie Woolever, Shep Gordon, Christopher Bourdain, et autres
- Durée : 12 h et 12 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
A guide to some of the world’s most fascinating places, as seen and experienced by writer, television host, and relentlessly curious traveler Anthony Bourdain....
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Care and Feeding
- A Memoir
- De : Laurie Woolever
- Lu par : Laurie Woolever
- Durée : 12 h et 45 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Laurie Woolever traces her path from a small-town childhood to working at revered restaurants and food publications, alternately bolstered and overshadowed by two of the most powerful men in the business.
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Love, Loss, and What We Ate
- A Memoir
- De : Padma Lakshmi
- Lu par : Padma Lakshmi
- Durée : 12 h et 37 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Love, Loss, and What We Ate traces the arc of Padma Lakshmi's unlikely path from an immigrant childhood to a complicated life in front of the camera....
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If You Can't Take the Heat
- Tales of Food, Feminism, and Fury
- De : Geraldine DeRuiter
- Lu par : Geraldine DeRuiter
- Durée : 9 h et 34 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
From the James Beard Award–winning blogger behind The Everywhereist come hilarious, searing essays on how food and cooking stoke the flames of her feminism....
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Garlic and Sapphires
- The Secret Life of a Critic in Disguise
- De : Ruth Reichl
- Lu par : Ruth Reichl
- Durée : 4 h et 57 min
- Version abrégée
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Global
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Performance
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Histoire
GARLIC AND SAPPHIRES is Ruth Reichl's riotous account of the many disguises she employs to dine anonymously. There is her stint as Molly Hollis, a frumpy blond with manicured nails and an off-beige Armani suit that Ruth takes on when reviewing Le Cirque....
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Humble Pie
- De : Gordon Ramsay
- Lu par : Gordon Ramsay
- Durée : 3 h et 1 min
- Version abrégée
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Global
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Performance
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Histoire
This is Gordon Ramsay's autobiography, the first time he has told the full story of how he became the world's most famous and infamous chef....
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Almost French
- A Life of Fanfare and Faux Pas
- De : Louis Jansen van Vuuren
- Lu par : Louis Jansen van Vuuren
- Durée : 6 h et 34 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
-
Histoire
When he first visited Paris as a young student, artist Louis Jansen van Vuuren could never have imagined that one day he would end up owning a château in rural France.
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Save Me the Plums
- My Gourmet Memoir
- De : Ruth Reichl
- Lu par : Ruth Reichl
- Durée : 7 h et 55 min
- Version intégrale
-
Global
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Performance
-
Histoire
When Condé Nast offered Ruth Reichl the top position at America’s oldest epicurean magazine, she declined. She was a writer, not a manager, and had no inclination to be anyone’s boss. Yet Reichl had been reading Gourmet since she was eight; it had inspired her career....
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Cheese, Wine, and Bread
- Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy, and France
- De : Katie Quinn
- Lu par : Katie Quinn
- Durée : 11 h et 40 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
In this delightful tour of France, England, and Italy, YouTube star Katie Quinn shares the stories and science behind everyone's fermented favorites - bread, cheese, and wine - along with classic recipes....
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Uses for Obsession
- A Chef's Memoir
- De : Ben Shewry
- Lu par : Ben Shewry
- Durée : 8 h et 11 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Chef and restaurateur Ben Shewry shares an intimate, searing and hopeful memoir meets manifesto that reframes the way we think about restaurants, cooking, hospitality, leadership and humanity.
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Food: A Love Story
- De : Jim Gaffigan
- Lu par : Jim Gaffigan
- Durée : 7 h et 17 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Bacon. McDonalds. Cinnabon. Hot Pockets. Kale. Stand-up comedian and author Jim Gaffigan has made his career rhapsodizing over the most treasured dishes of the American diet (“choking on bacon is like getting murdered by your lover”) and decrying the worst offenders....
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Your Table Is Ready
- Tales of a New York City Maître D'
- De : Michael Cecchi-Azzolina
- Lu par : Michael Cecchi-Azzolina
- Durée : 9 h et 20 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
A front-of-the-house Kitchen Confidential from a career maître d’hotel who manned the front of the room in New York City's hottest and most in-demand restaurants....
Le genre littéraire jeunesse
Bref historique du genre
Les auteurs internationaux et français de jeunesse les plus populaires
- J.K. Rowling, auteur de la série “Harry Potter“
- Rick Riordan, auteur de la série “Percy Jackson“
- Roald Dahl, auteur de “Charlie et la chocolaterie“
- En France, on peut citer Timothée de Fombelle, Marie-Aude Murail et Jean-Claude Mourlevat.
Les sous-genres les plus populaires
- La littérature d'aventure
- La science-fiction
- La fantaisie
- La romance
- Le réalisme