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Plats Préparés à L'Avance: Le Guide Ultime Du Débutant
- Recettes de Repas Rapides et Faciles a Préparer D'avance Pour Perde Du Pois - Bonus: 50 Recettes Fraîches, Rapides et Simples
- De : Louise Jiannes
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 1 h et 32 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Chaque jour, les gens cherchent des solutions pour manger sainement. Ce n’est jamais une tâche facile de planifier des repas qui soient non seulement savoureux, mais bon pour la santé aussi....
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Food Politics
- How the Food Industry Influences Nutrition and Health
- De : Marion Nestle
- Lu par : Kate Reading
- Durée : 10 h et 33 min
- Version abrégée
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Global
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Performance
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Histoire
An accessible and balanced account, Food Politics laid the groundwork for today's food revolution....
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Le Plus Grand Menu du monde
- Histoires naturelles dans nos assiettes
- De : Bill François
- Lu par : Bill François
- Durée : 6 h et 2 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Un livre à dévorer pour réenchanter nos repas et changer notre regard sur la biodiversité qui nous nourrit. Chaque chapitre est un plat, dont les ingrédients...
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amusant et passionnant !
- Écrit par : Client d'Amazon le 21/05/2025
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Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- De : Samin Nosrat
- Lu par : Samin Nosrat
- Durée : 5 h et 57 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements....
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Recette livre de recettes Avec Friteuse à Air En français
- De : Charlie Mason
- Lu par : Louis Andre
- Durée : 53 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
En achetant les recettes complètes de la friteuse à air pour des repas sains et rapides, vous serez bientôt surpris de la simplicité de servir des repas à votre famille qui ne sont pas seulement délicieux; ils amélioreront votre état de santé général.
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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
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Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
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Plats Préparés à L'Avance: Le Guide Ultime Du Débutant
- Recettes de Repas Rapides et Faciles a Préparer D'avance Pour Perde Du Pois - Bonus: 50 Recettes Fraîches, Rapides et Simples
- De : Louise Jiannes
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 1 h et 32 min
- Version intégrale
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Histoire
Chaque jour, les gens cherchent des solutions pour manger sainement. Ce n’est jamais une tâche facile de planifier des repas qui soient non seulement savoureux, mais bon pour la santé aussi....
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Food Politics
- How the Food Industry Influences Nutrition and Health
- De : Marion Nestle
- Lu par : Kate Reading
- Durée : 10 h et 33 min
- Version abrégée
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Histoire
An accessible and balanced account, Food Politics laid the groundwork for today's food revolution....
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Le Plus Grand Menu du monde
- Histoires naturelles dans nos assiettes
- De : Bill François
- Lu par : Bill François
- Durée : 6 h et 2 min
- Version intégrale
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Histoire
Un livre à dévorer pour réenchanter nos repas et changer notre regard sur la biodiversité qui nous nourrit. Chaque chapitre est un plat, dont les ingrédients...
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amusant et passionnant !
- Écrit par : Client d'Amazon le 21/05/2025
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Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- De : Samin Nosrat
- Lu par : Samin Nosrat
- Durée : 5 h et 57 min
- Version intégrale
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Histoire
A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements....
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Recette livre de recettes Avec Friteuse à Air En français
- De : Charlie Mason
- Lu par : Louis Andre
- Durée : 53 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
En achetant les recettes complètes de la friteuse à air pour des repas sains et rapides, vous serez bientôt surpris de la simplicité de servir des repas à votre famille qui ne sont pas seulement délicieux; ils amélioreront votre état de santé général.
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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Histoire
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
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Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
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One More Croissant for the Road
- De : Felicity Cloake
- Lu par : Felicity Cloake
- Durée : 9 h et 2 min
- Version intégrale
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Histoire
One More Croissant for the Road sees ‘the nation’s taster in chief’ Felicity Cloake embark on the trip of a lifetime, cycling 3,500km across France in search of the definitive versions of classic French dishes....
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interesting title but ....
- Écrit par : maggy57 le 15/05/2020
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Au Revoir to All That
- Food, Wine, and the End of France
- De : Michael Steinberger
- Lu par : Stephen McLaughlin
- Durée : 9 h et 16 min
- Version intégrale
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Histoire
A rich, lively book about the upheaval in French gastronomy, set against the backdrop of France's diminishing fortunes as a nation....
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The Jackfruit Chronicles
- Memories and Recipes from a British-Bangladeshi Kitchen
- De : Shahnaz Ahsan
- Lu par : Rima Ahmed
- Durée : 5 h et 44 min
- Version intégrale
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Histoire
The Jackfruit Chronicles is a heartfelt memoir that delves into the stunning flavours and captivating history of Bengali food while giving a voice to those individuals who introduced this cuisine to the United Kingdom.
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My Life in France
- De : Julia Child, Alex Prud'Homme
- Lu par : Kimberly Farr
- Durée : 11 h et 17 min
- Version intégrale
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Histoire
In her own words, here is the captivating story of Julia Child's years in France, where she fell in love with French food and found "her true calling"....
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Loved hearing her life journey
- Écrit par : Margaret le 03/11/2022
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French Women Don't Get Fat
- The Secret of Eating for Pleasure
- De : Mireille Guiliano
- Lu par : Kathe Mazur
- Durée : 7 h et 20 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Here are a culture's most cherished and time-honored secrets recast for the twenty-first century....
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No Reservations
- Around the World on an Empty Stomach
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Nathan Osgood
- Durée : 2 h et 35 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
More than just a companion to the hugely popular Travel Channel show, No Reservations is Bourdain's journal of his far-flung travels.
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The Core of an Onion
- Peeling the Rarest Common Food—Featuring More Than 100 Historical Recipes
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 5 h et 8 min
- Version intégrale
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Histoire
New York Times bestselling author of Cod and Salt takes a delectable look at the cultural, historical, and gastronomical layers of one of the world’s most beloved culinary staples—featuring recipes from around the world....
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Sous Chef
- 24 Hours on the Line
- De : Michael Gibney
- Lu par : Fred Berman
- Durée : 5 h et 42 min
- Version intégrale
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Histoire
In this urgent and unique book, chef Michael Gibney uses 24 hours to animate the intricate camaraderie and culinary choreography in an upscale New York restaurant kitchen....
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French Kids Eat Everything
- How Our Family Moved to France, Cured Picky Eating, Banned Snacking, and Discovered 10 Simple Rules for Raising Happy, Healthy Eaters
- De : Karen Le Billon
- Lu par : Cris Dukehart
- Durée : 8 h et 13 min
- Version intégrale
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Histoire
French Kids Eat Everything is a wonderfully wry account of how Karen Le Billon was able to alter her children’s deep-rooted, decidedly unhealthy North American eating habits while they were all living in France.
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The Housekeeper's Tale
- The Women Who Really Ran the English Country House
- De : Tessa Boase
- Lu par : Tessa Boase
- Durée : 11 h et 36 min
- Version intégrale
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Histoire
Working as a housekeeper was one of the most prestigious jobs a 19th and early 20th century woman could want - and also one of the toughest. A far cry from the Downton Abbey fiction....
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Provence, 1970
- M.F.K. Fisher, Julia Child, James Beard, and the Reinvention of American Taste
- De : Luke Barr
- Lu par : John Rubinstein
- Durée : 9 h et 7 min
- Version intégrale
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Histoire
Provence, 1970 is about a singular historic moment.....
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Ratio
- The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking (Ruhlman's Ratios)
- De : Michael Ruhlman
- Lu par : Michael Ruhlman
- Durée : 7 h et 4 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Michael Ruhlman’s groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very “truth” of cooking: it is not about recipes but rather about basic ratios and fundamental techniques that makes all food come together, simply....
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The Pasta Queen
- A Just Gorgeous Cookbook: 100+ Recipes and Stories
- De : Nadia Caterina Munno, Katie Parla
- Lu par : Nadia Caterina Munno
- Durée : 9 h et 2 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
In the first-ever cookbook from TikTok star and social media sensation Nadia Caterina Munno—a.k.a. The Pasta Queen—is opening the recipe box from her online trattoria to share the dishes that have made her pasta royalty.
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Air Fryer Recipes Cookbook
- 365 Days Recipes to Fry, Bake, Grill, and Roast with Your Air Fryer.
- De : Linda Thompson
- Lu par : Linney Cristanti
- Durée : 3 h et 53 min
- Version intégrale
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Histoire
Got your Air Fryer? Want to make the most use out of it? Looking for more delicious recipes for your Air Fryer? Or maybe your body tells you it’s had enough of unhealthy food, cooked in an unhealthy way, it’s time for a change, and time to find a healthier, tastier alternative....
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Les 10 piliers de l’alimentation saine – Vivre en meilleure santé grâce à une bonne nutrition
- Comment renforcer votre système immunitaire, votre digestion et votre cerveau!
- De : Fit Max
- Lu par : Antoine Bernard
- Durée : 3 h et 48 min
- Version intégrale
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Histoire
Bien manger et vivre sainement : Comment accéder à votre meilleur état de santé – perdre du poids dans la durée, booster votre immunité et éviter de...
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The Korean Vegan Cookbook
- Reflections and Recipes from Omma's Kitchen
- De : Joanne Lee Molinaro
- Lu par : Joanne Lee Molinaro
- Durée : 2 h et 36 min
- Version intégrale
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Histoire
The dazzling debut cookbook from Joanne Lee Molinaro, the home cook and spellbinding storyteller behind the online sensation @thekoreanvegan....
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Very nice book
- Écrit par : kika le 09/01/2023
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Meet Paris Oyster
- A Love Affair with the Perfect Food
- De : Mireille Guiliano
- Lu par : Mireille Guiliano
- Durée : 3 h et 47 min
- Version intégrale
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Histoire
Meet Paris Oyster is an engaging exploration of the Parisian love affair with the world's most sensuous shellfish....
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Ferran
- The Inside Story of El Bulli and the Man Who Reinvented Food
- De : Colman Andrews
- Lu par : Don Hagen
- Durée : 10 h et 33 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
More than just the most influential chef of the late 20th and early 21st centuries, Ferran Adrià is arguably the greatest culinary revolutionary of our time....
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Chef's PSA Culinary Leadership Fundamentals
- De : Andre Natera
- Lu par : Gabriel Couret
- Durée : 3 h et 31 min
- Version intégrale
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Histoire
When you become a Chef for the first time, you may be put in a position where you know how to cook, but not how to lead and manage. This audiobook will teach you everything you need to know to become a Chef Leader in the kitchen....
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High on the Hog
- A Culinary Journey from Africa to America
- De : Jessica B. Harris
- Lu par : Jessica Harris
- Durée : 8 h et 59 min
- Version intégrale
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Histoire
Acclaimed cookbook author Jessica B. Harris weaves an utterly engaging history of African American cuisine, taking the listener on a harrowing journey from Africa across the Atlantic to America....
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Gordon Ramsay
- On Top of the World
- De : Neil Simpson
- Lu par : Richard Aspel
- Durée : 9 h et 10 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Sometimes hilarious and frequently heartbreaking, this is Gordon Ramsay’s full life, from tenements and poverty to top-notch restaurants and fame....
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The Hebridean Baker
- Recipes and Wee Stories from the Scottish Islands
- De : Coinneach MacLeod
- Lu par : Coinneach MacLeod
- Durée : 1 h et 59 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
The Hebridean Baker has a global following and with nearly 10 million views of his recipe and lifestyle videos on TikTok. Now, Coinneach shares both his fabulous recipes and fascinating stories of island life, offering a true taste of Scotland's wild and windswept Outer Hebrides....
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Nourishing Broth
- An Old-Fashioned Remedy for the Modern World
- De : Sally Fallon Morell, Kaayla T. Daniel
- Lu par : Kaayla T. Daniel
- Durée : 8 h et 23 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Nourishing Broth will continue the look at the culinary practices of our ancestors, and it will explain the immense health benefits of homemade bone broth....
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Around the Table
- 52 Essays on Food & Life
- De : Diana Henry
- Lu par : Diana Henry
- Durée : 6 h et 52 min
- Version intégrale
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Histoire
For Diana Henry's many fans, her evocative writing about places, people and food brings just as much pleasure as her delicious recipes. Around the Table is a selection of some of Diana's very best essays, handpicked from over two decades of her beloved cookbooks.
Le genre littéraire jeunesse
Bref historique du genre
Les auteurs internationaux et français de jeunesse les plus populaires
- J.K. Rowling, auteur de la série “Harry Potter“
- Rick Riordan, auteur de la série “Percy Jackson“
- Roald Dahl, auteur de “Charlie et la chocolaterie“
- En France, on peut citer Timothée de Fombelle, Marie-Aude Murail et Jean-Claude Mourlevat.
Les sous-genres les plus populaires
- La littérature d'aventure
- La science-fiction
- La fantaisie
- La romance
- Le réalisme