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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Histoire
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
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Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
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Le Plus Grand Menu du monde
- Histoires naturelles dans nos assiettes
- De : Bill François
- Lu par : Bill François
- Durée : 6 h et 2 min
- Version intégrale
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Histoire
Un livre à dévorer pour réenchanter nos repas et changer notre regard sur la biodiversité qui nous nourrit. Chaque chapitre est un plat, dont les ingrédients...
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amusant et passionnant !
- Écrit par : Client d'Amazon le 21/05/2025
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Good Things
- Recipes and Rituals to Share with People You Love: A Cookbook
- De : Samin Nosrat
- Lu par : Samin Nosrat
- Durée : 2 h et 32 min
- Version intégrale
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Histoire
From the bestselling author of Salt, Fat, Acid, Heat—and one of America’s most beloved chefs and teachers—a selection of meticulously tested, flavor-forward, soul-nourishing recipes that bring joy and a sense of communion
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Canning & Preserving for Dummies
- 3rd Edition
- De : Amelia Jeanroy
- Lu par : Angie Hickman
- Durée : 12 h et 45 min
- Version intégrale
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Histoire
In a friendly and step-by-step style, longtime canner and owner of thefarmingwife.com Amy Jeanroy takes you inside the canning world to show how modern technology and techniques have made it easy....
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Recette livre de recettes Avec Friteuse à Air En français
- De : Charlie Mason
- Lu par : Louis Andre
- Durée : 53 min
- Version intégrale
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Histoire
En achetant les recettes complètes de la friteuse à air pour des repas sains et rapides, vous serez bientôt surpris de la simplicité de servir des repas à votre famille qui ne sont pas seulement délicieux; ils amélioreront votre état de santé général.
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Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- De : Samin Nosrat
- Lu par : Samin Nosrat
- Durée : 5 h et 57 min
- Version intégrale
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Histoire
A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements....
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A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements....
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Plats Préparés à L'Avance: Le Guide Ultime Du Débutant
- Recettes de Repas Rapides et Faciles a Préparer D'avance Pour Perde Du Pois - Bonus: 50 Recettes Fraîches, Rapides et Simples
- De : Louise Jiannes
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 1 h et 32 min
- Version intégrale
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Histoire
Chaque jour, les gens cherchent des solutions pour manger sainement. Ce n’est jamais une tâche facile de planifier des repas qui soient non seulement savoureux, mais bon pour la santé aussi....
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Sourdough Culture
- A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
- De : Eric Pallant
- Lu par : Daniel Henning
- Durée : 9 h et 54 min
- Version intégrale
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Histoire
In Sourdough Culture, environmental science professor Eric Pallant shows how throughout history, sourdough bread baking has always been about survival....
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Gordon Ramsay
- On Top of the World
- De : Neil Simpson
- Lu par : Richard Aspel
- Durée : 9 h et 10 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Sometimes hilarious and frequently heartbreaking, this is Gordon Ramsay’s full life, from tenements and poverty to top-notch restaurants and fame....
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The Jackfruit Chronicles
- Memories and Recipes from a British-Bangladeshi Kitchen
- De : Shahnaz Ahsan
- Lu par : Rima Ahmed
- Durée : 5 h et 44 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
The Jackfruit Chronicles is a heartfelt memoir that delves into the stunning flavours and captivating history of Bengali food while giving a voice to those individuals who introduced this cuisine to the United Kingdom.
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Molecular Gastronomy
- Exploring the Science of Flavor
- De : Herve This
- Lu par : Dennis Holland
- Durée : 12 h et 50 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Molecular Gastronomy documents the sensory phenomena of eating and uses basic physics to put to bed many culinary myths....
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The Whole 9 Months
- A Week-by-Week Pregnancy Nutrition Guide with Recipes for a Healthy Start
- De : Dana Angelo White, Jennifer Lang MD
- Lu par : Ellie Henrys
- Durée : 6 h et 9 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
What do you eat when you're eating for two? Get the complete guide to pregnancy nutrition. Knowing what to eat during the different stages of your pregnancy can feel daunting, but The Whole 9 Months is here to ease your worries!
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Around the Table
- 52 Essays on Food & Life
- De : Diana Henry
- Lu par : Diana Henry
- Durée : 6 h et 52 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
For Diana Henry's many fans, her evocative writing about places, people and food brings just as much pleasure as her delicious recipes. Around the Table is a selection of some of Diana's very best essays, handpicked from over two decades of her beloved cookbooks.
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Les 10 piliers de l’alimentation saine – Vivre en meilleure santé grâce à une bonne nutrition
- Comment renforcer votre système immunitaire, votre digestion et votre cerveau!
- De : Fit Max
- Lu par : Antoine Bernard
- Durée : 3 h et 48 min
- Version intégrale
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Histoire
Bien manger et vivre sainement : Comment accéder à votre meilleur état de santé – perdre du poids dans la durée, booster votre immunité et éviter de...
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French Women Don't Get Fat
- The Secret of Eating for Pleasure
- De : Mireille Guiliano
- Lu par : Kathe Mazur
- Durée : 7 h et 20 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Here are a culture's most cherished and time-honored secrets recast for the twenty-first century....
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Italian Wine
- The History, Regions, and Grapes of an Iconic Wine Country
- De : Shelley Lindgren, Kate Leahy
- Lu par : Carlotta Brentan
- Durée : 11 h et 44 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
An introduction to the wines of Italy by region and grape, telling the story of how the history of the country shaped Italian wines and how modern winemakers are looking to the past to revive the industry....
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No Reservations
- Around the World on an Empty Stomach
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Nathan Osgood
- Durée : 2 h et 35 min
- Version intégrale
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Histoire
More than just a companion to the hugely popular Travel Channel show, No Reservations is Bourdain's journal of his far-flung travels.
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My Life in France
- De : Julia Child, Alex Prud'Homme
- Lu par : Kimberly Farr
- Durée : 11 h et 17 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
In her own words, here is the captivating story of Julia Child's years in France, where she fell in love with French food and found "her true calling"....
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Loved hearing her life journey
- Écrit par : Margaret le 03/11/2022
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Food Politics
- How the Food Industry Influences Nutrition and Health
- De : Marion Nestle
- Lu par : Kate Reading
- Durée : 10 h et 33 min
- Version abrégée
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Global
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Histoire
An accessible and balanced account, Food Politics laid the groundwork for today's food revolution....
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One More Croissant for the Road
- De : Felicity Cloake
- Lu par : Felicity Cloake
- Durée : 9 h et 2 min
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Histoire
One More Croissant for the Road sees ‘the nation’s taster in chief’ Felicity Cloake embark on the trip of a lifetime, cycling 3,500km across France in search of the definitive versions of classic French dishes....
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interesting title but ....
- Écrit par : maggy57 le 15/05/2020
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Keto Air Fryer Cookbook
- The Complete Air Fryer Cookbook for Beginners with Delicious, Easy & Low-Carb Ketogenic Recipes to Lose Weight and Live a Healthy Lifestyle
- De : Emma Kent
- Lu par : Jason Wright
- Durée : 3 h et 22 min
- Version intégrale
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Do you like to eat tasty, but would you like to eat healthy at the same time? Do you want to surprise and impress your friends, relatives, and guests by learning how to prepare tasty, quick, and above all, healthy meals? Well, this could probably be the right alternative for you....
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The Pasta Queen
- A Just Gorgeous Cookbook: 100+ Recipes and Stories
- De : Nadia Caterina Munno, Katie Parla
- Lu par : Nadia Caterina Munno
- Durée : 9 h et 2 min
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Histoire
In the first-ever cookbook from TikTok star and social media sensation Nadia Caterina Munno—a.k.a. The Pasta Queen—is opening the recipe box from her online trattoria to share the dishes that have made her pasta royalty.
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Adventures in Fermentation
- From Ancient Origins to Culinary Frontiers, an Exploration of the Microbes That Shape the World We Live In
- De : Dr Johnny Drain
- Lu par : Dr Johnny Drain
- Durée : 7 h et 25 min
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Whether you are an aspiring fermenter, interested in how fermented food can improve your gut health, or simply curious about the wonders of microbial life, this book will transform the way you see – and taste – the world.
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Ratio
- The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking (Ruhlman's Ratios)
- De : Michael Ruhlman
- Lu par : Michael Ruhlman
- Durée : 7 h et 4 min
- Version intégrale
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Histoire
Michael Ruhlman’s groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very “truth” of cooking: it is not about recipes but rather about basic ratios and fundamental techniques that makes all food come together, simply....
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French Kids Eat Everything
- How Our Family Moved to France, Cured Picky Eating, Banned Snacking, and Discovered 10 Simple Rules for Raising Happy, Healthy Eaters
- De : Karen Le Billon
- Lu par : Cris Dukehart
- Durée : 8 h et 13 min
- Version intégrale
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Histoire
French Kids Eat Everything is a wonderfully wry account of how Karen Le Billon was able to alter her children’s deep-rooted, decidedly unhealthy North American eating habits while they were all living in France.
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The Core of an Onion
- Peeling the Rarest Common Food—Featuring More Than 100 Historical Recipes
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Mark Kurlansky
- Durée : 5 h et 8 min
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Histoire
New York Times bestselling author of Cod and Salt takes a delectable look at the cultural, historical, and gastronomical layers of one of the world’s most beloved culinary staples—featuring recipes from around the world....
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High on the Hog
- A Culinary Journey from Africa to America
- De : Jessica B. Harris
- Lu par : Jessica Harris
- Durée : 8 h et 59 min
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Histoire
Acclaimed cookbook author Jessica B. Harris weaves an utterly engaging history of African American cuisine, taking the listener on a harrowing journey from Africa across the Atlantic to America....
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The Hebridean Baker
- Recipes and Wee Stories from the Scottish Islands
- De : Coinneach MacLeod
- Lu par : Coinneach MacLeod
- Durée : 1 h et 59 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
The Hebridean Baker has a global following and with nearly 10 million views of his recipe and lifestyle videos on TikTok. Now, Coinneach shares both his fabulous recipes and fascinating stories of island life, offering a true taste of Scotland's wild and windswept Outer Hebrides....
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My Life in France
- De : Julia Child, Alex Prud'Homme
- Lu par : Flo Salant Greenberg
- Durée : 5 h et 2 min
- Version abrégée
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Global
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Histoire
From the moment the ship docked in Le Havre, en route to Paris, in the fall of 1948, Julia had an awakening that changed her life. Soon this tall, outspoken gal from Pasadena, California, who didn't speak a word of French and knew nothing about the country, was steeped in the language....
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The Alice B. Toklas Cook Book
- De : Alice B. Toklas
- Lu par : Carol Monda, Romy Nordlinger, Mark Bramhall
- Durée : 10 h et 38 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
A new edition of the classic culinary memoir by Alice B. Toklas, Gertrude Stein’s romantic partner, with a new introduction by beloved culinary voice Ruth Reichl....
Le genre littéraire jeunesse
Bref historique du genre
Les auteurs internationaux et français de jeunesse les plus populaires
- J.K. Rowling, auteur de la série “Harry Potter“
- Rick Riordan, auteur de la série “Percy Jackson“
- Roald Dahl, auteur de “Charlie et la chocolaterie“
- En France, on peut citer Timothée de Fombelle, Marie-Aude Murail et Jean-Claude Mourlevat.
Les sous-genres les plus populaires
- La littérature d'aventure
- La science-fiction
- La fantaisie
- La romance
- Le réalisme