Nouveau chez Audible ?
Top ventes
-
Understanding the World of Wine
- De : Brian Wheaton
- Lu par : Brian Wheaton
- Durée : 14 h et 7 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Gain the wine know-how you’ve always wanted in this comprehensive course. With thousands of wines on sale in the US today, choosing just the right one for each occasion can be a challenge even for the experienced....
-
Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global4.5 out of 5 stars 25
-
Performance4.5 out of 5 stars 21
-
Histoire4.5 out of 5 stars 21
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
-
5 out of 5 stars
-
Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
-
Le livre du thé
- De : Okakura Kakuzo
- Lu par : Yannick Lopez
- Durée : 2 h et 29 min
- Version intégrale
-
Global3.5 out of 5 stars 7
-
Performance3.5 out of 5 stars 7
-
Histoire4.5 out of 5 stars 7
À la fois poétique et intelligent, apaisant et vivifiant, "Le livre du thé", destiné aux lecteurs occidentaux, permet de mieux appréhender les subtilités de la culture...
-
1 out of 5 stars
-
Lecture indigne d"Audible
- Écrit par : Client d'Amazon le 16/12/2021
-
La fabuleuse histoire du vin
- De : Jean-François Gautier
- Lu par : Delphine Alvado
- Durée : 2 h et 38 min
- Version intégrale
-
Global4 out of 5 stars 18
-
Performance3.5 out of 5 stars 16
-
Histoire3.5 out of 5 stars 15
Jean-François Gautier, historien du vin, nous invite à découvrir la fabuleuse histoire du vin, de l'antiquité à nos jours, de la mythologie à l'œnologie...
-
2 out of 5 stars
-
Long et ennuyant
- Écrit par : Charly le 28/03/2023
-
Cooked
- A Natural History of Transformation
- De : Michael Pollan
- Lu par : Michael Pollan
- Durée : 13 h et 25 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
In Cooked, Pollan discovers the enduring power of the four classical elements - fire, water, air, and earth - to transform the stuff of nature into delicious things to eat and drink....
-
Un Amico Italiano
- Eat, Pray, Love in Rome
- De : Luca Spaghetti
- Lu par : Edoardo Ballerini
- Durée : 5 h et 43 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 1
-
Performance5 out of 5 stars 1
-
Histoire5 out of 5 stars 1
When Luca Spaghetti (yes, that's really his name) was asked to show a writer named Elizabeth Gilbert around Rome, he had no idea how his life was about to change. She embraced his Roman ebullience, and Luca in turn became her guardian angel....
-
Understanding the World of Wine
- De : Brian Wheaton
- Lu par : Brian Wheaton
- Durée : 14 h et 7 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Gain the wine know-how you’ve always wanted in this comprehensive course. With thousands of wines on sale in the US today, choosing just the right one for each occasion can be a challenge even for the experienced....
-
Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global4.5 out of 5 stars 25
-
Performance4.5 out of 5 stars 21
-
Histoire4.5 out of 5 stars 21
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
-
5 out of 5 stars
-
Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
-
Le livre du thé
- De : Okakura Kakuzo
- Lu par : Yannick Lopez
- Durée : 2 h et 29 min
- Version intégrale
-
Global3.5 out of 5 stars 7
-
Performance3.5 out of 5 stars 7
-
Histoire4.5 out of 5 stars 7
À la fois poétique et intelligent, apaisant et vivifiant, "Le livre du thé", destiné aux lecteurs occidentaux, permet de mieux appréhender les subtilités de la culture...
-
1 out of 5 stars
-
Lecture indigne d"Audible
- Écrit par : Client d'Amazon le 16/12/2021
-
La fabuleuse histoire du vin
- De : Jean-François Gautier
- Lu par : Delphine Alvado
- Durée : 2 h et 38 min
- Version intégrale
-
Global4 out of 5 stars 18
-
Performance3.5 out of 5 stars 16
-
Histoire3.5 out of 5 stars 15
Jean-François Gautier, historien du vin, nous invite à découvrir la fabuleuse histoire du vin, de l'antiquité à nos jours, de la mythologie à l'œnologie...
-
2 out of 5 stars
-
Long et ennuyant
- Écrit par : Charly le 28/03/2023
-
Cooked
- A Natural History of Transformation
- De : Michael Pollan
- Lu par : Michael Pollan
- Durée : 13 h et 25 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
In Cooked, Pollan discovers the enduring power of the four classical elements - fire, water, air, and earth - to transform the stuff of nature into delicious things to eat and drink....
-
Un Amico Italiano
- Eat, Pray, Love in Rome
- De : Luca Spaghetti
- Lu par : Edoardo Ballerini
- Durée : 5 h et 43 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 1
-
Performance5 out of 5 stars 1
-
Histoire5 out of 5 stars 1
When Luca Spaghetti (yes, that's really his name) was asked to show a writer named Elizabeth Gilbert around Rome, he had no idea how his life was about to change. She embraced his Roman ebullience, and Luca in turn became her guardian angel....
-
Ritz and Escoffier
- The Hotelier, The Chef, and the Rise of the Leisure Class
- De : Luke Barr
- Lu par : Stefan Rudnicki
- Durée : 8 h et 38 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 1
-
Performance3 out of 5 stars 1
-
Histoire5 out of 5 stars 1
In early August 1889, César Ritz, a Swiss hotelier highly regarded for his exquisite taste, found himself at the Savoy Hotel in London....
-
5 out of 5 stars
-
Super interesting
- Écrit par : Amit Mittelman le 18/02/2025
-
(Not Quite) Mastering the Art of French Living
- De : Mark Greenside
- Lu par : Richard Poe
- Durée : 8 h et 15 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Despite the two decades that have passed since Greenside’s snap decision to buy a house in Brittany and begin a bi-continental life, the quirks of French living still manage to confound him. (Not Quite) Mastering the Art of French Living details Greenside’s daily adventures....
-
Mastering the Art of Coffee Brewing at Home
- Unlocking the Chemistry, Techniques and Personalization of Your Perfect Brew: Crafting Your Ideal Coffee Experience in Your Own Kitchen
- De : Drake Lamer
- Lu par : Jimmy Trisler
- Durée : 1 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Coffee is more than just a beverage; it is a fixture in the daily lives of hundreds of millions of people worldwide. The first morning cup, afternoon pick-me-up, and after-dinner treat are just a few times of ours when we enjoy coffee.
-
Le Plus Grand Menu du monde
- Histoires naturelles dans nos assiettes
- De : Bill François
- Lu par : Bill François
- Durée : 6 h et 2 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 7
-
Performance5 out of 5 stars 7
-
Histoire5 out of 5 stars 7
Un livre à dévorer pour réenchanter nos repas et changer notre regard sur la biodiversité qui nous nourrit. Chaque chapitre est un plat, dont les ingrédients...
-
5 out of 5 stars
-
amusant et passionnant !
- Écrit par : Client d'Amazon le 21/05/2025
-
Crying in H Mart
- A Memoir
- De : Michelle Zauner
- Lu par : Michelle Zauner
- Durée : 7 h et 23 min
- Version intégrale
-
Global4.5 out of 5 stars 38
-
Performance5 out of 5 stars 34
-
Histoire4.5 out of 5 stars 34
From the indie rock star of Japanese Breakfast fame, and author of the viral 2018 New Yorker essay that shares the title of this book, comes an unflinching, powerful memoir about growing up Korean American, losing her mother, and forging her own identity....
-
5 out of 5 stars
-
Thoughtful, Worth a listen
- Écrit par : MoreBooksPlease le 10/07/2022
-
The Art of Perfect Pairing
- Mastering Flavors for Every Dish
- De : Robert R Barrett
- Lu par : Aaron Fuchs
- Durée : 4 h et 10 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Unlock the secrets of culinary harmony with "The Art of Perfect Pairing: Mastering Flavors for Every Dish." This captivating cookbook invites you on a flavorful journey that transforms everyday meals into extraordinary dining experiences.
-
A Season for That
- Lost and Found in the Other Southern France
- De : Steve Hoffman
- Lu par : Steve Hoffman
- Durée : 10 h et 47 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 2
-
Performance5 out of 5 stars 2
-
Histoire5 out of 5 stars 2
In this poignant, delicious memoir, American tax preparer and food writer Steve Hoffman tells the story of how he and his family move to the French countryside, where the locals upend everything he knows about food, wine, and learning how to belong.
-
5 out of 5 stars
-
Incredible piece of writing
- Écrit par : Katie Lay le 12/02/2025
-
Cod
- A Biography of the Fish That Changed the World
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Richard M. Davidson
- Durée : 7 h et 41 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
The cod has played a vital part in livelihoods, diets, and health in general — as well as roles in national economies and international wars. Drawing on his love of food and food culture, Mark Kurlansky leaps into history and folklore....
-
From Seed to Cup
- Understanding the Coffee Supply Chain and the Journey of Every Bean: Exploring Ethical Growing Practices, Roasting Beans, and the Barista’s Role in Creating the Perfect Brew
- De : Atlas Xenoz
- Lu par : B Fike
- Durée : 1 h et 20 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Coffee is so much more than a drink; it’s an international crop that links millions of people, businesses, and communities. From the hustle and bustle of big city cafés to quiet mornings at home sipping a hot cup, coffee is a cherished part of the everyday for so many.
-
Recette livre de recettes Avec Friteuse à Air En français
- De : Charlie Mason
- Lu par : Louis Andre
- Durée : 53 min
- Version intégrale
-
Global3 out of 5 stars 1
-
Performance3 out of 5 stars 1
-
Histoire3 out of 5 stars 1
En achetant les recettes complètes de la friteuse à air pour des repas sains et rapides, vous serez bientôt surpris de la simplicité de servir des repas à votre famille qui ne sont pas seulement délicieux; ils amélioreront votre état de santé général.
-
Gastrophysics
- The New Science of Eating
- De : Charles Spence
- Lu par : John Sackville
- Durée : 10 h et 14 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Oxford professor Charles Spence shows how our senses link up in the most extraordinary ways and reveals the importance of all the off-the-plate elements of a meal....
-
Save Me the Plums
- My Gourmet Memoir
- De : Ruth Reichl
- Lu par : Ruth Reichl
- Durée : 7 h et 55 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 1
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
When Condé Nast offered Ruth Reichl the top position at America’s oldest epicurean magazine, she declined. She was a writer, not a manager, and had no inclination to be anyone’s boss. Yet Reichl had been reading Gourmet since she was eight; it had inspired her career....
-
The Omnivore's Dilemma
- A Natural History of Four Meals
- De : Michael Pollan
- Lu par : Scott Brick
- Durée : 15 h et 53 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 13
-
Performance5 out of 5 stars 12
-
Histoire5 out of 5 stars 11
"What should we have for dinner?" To one degree or another, this simple question assails any creature faced with a wide choice of things to eat....
-
5 out of 5 stars
-
Great topic, great book, great delivery
- Écrit par : mikus le 09/04/2025
-
Be Ready When the Luck Happens
- A Memoir
- De : Ina Garten
- Lu par : Ina Garten
- Durée : 8 h et 47 min
- Version intégrale
-
Global4 out of 5 stars 4
-
Performance4 out of 5 stars 4
-
Histoire4 out of 5 stars 4
In her long-awaited memoir, Ina Garten—aka the Barefoot Contessa, author of thirteen bestselling cookbooks, beloved Food Network personality, Instagram sensation, and cultural icon—shares her personal story with those hungry for a seat at her table.
-
The Story of Wine
- From Noah to Now
- De : Hugh Johnson
- Lu par : Simon De Deney
- Durée : 26 h et 2 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Chronicling the making, merchandising, and drinking of wine through millennia, this new edition is fully updated to include Johnson’s view of the evolution of wine over the past 30 years....
-
Food: A Cultural Culinary History
- De : Ken Albala, The Great Courses
- Lu par : Ken Albala
- Durée : 18 h et 22 min
- Enregistrement original
-
Global5 out of 5 stars 9
-
Performance5 out of 5 stars 8
-
Histoire5 out of 5 stars 8
Eating is an indispensable human activity. As a result, whether we realize it or not, the drive to obtain food has been a major catalyst across all of history....
-
The World Atlas of Coffee
- 2nd edition
- De : James Hoffmann
- Lu par : James Hoffmann
- Durée : 5 h et 40 min
- Version abrégée
-
Global5 out of 5 stars 4
-
Performance5 out of 5 stars 3
-
Histoire5 out of 5 stars 3
For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have....
-
Medium Raw
- A Bloody Valentine to the World of Food and the People Who Cook
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 59 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 3
-
Performance5 out of 5 stars 2
-
Histoire5 out of 5 stars 2
Once again, Bourdain pulls back the curtain, but never pulls his punches, on the modern gastronomical revolution, as only he can....
-
Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- De : Samin Nosrat
- Lu par : Samin Nosrat
- Durée : 5 h et 57 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 3
-
Performance5 out of 5 stars 2
-
Histoire5 out of 5 stars 2
A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements....
-
How to Make the Best Coffee at Home
- De : James Hoffmann
- Lu par : James Hoffman
- Durée : 4 h et 11 min
- Version intégrale
-
Global5 out of 5 stars 2
-
Performance5 out of 5 stars 2
-
Histoire4.5 out of 5 stars 2
Coffee guru James Hoffmann runs Square Mile Coffee, as well as creating extremely informative, and popular, kit and coffee reviews for his YouTube and Instagram channels....
-
5 out of 5 stars
-
a must have for coffee lovers
- Écrit par : Le Bihan Maxime le 24/02/2025
-
How to Taste Coffee
- Develop Your Sensory Skills and Get the Most Out of Every Cup
- De : Jessica Easto
- Lu par : Carolyn Jania
- Durée : 5 h et 46 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
Designed to help you identify and talk about what you're tasting, bestselling author Jessica Easto provides better understanding of the astounding complexity contained within coffee beans....
-
Bourdain
- The Definitive Oral Biography
- De : Laurie Woolever
- Lu par : Laurie Woolever, Christopher Bourdain, José Andrés, et autres
- Durée : 11 h et 28 min
- Version intégrale
-
Global0 out of 5 stars 0
-
Performance0 out of 5 stars 0
-
Histoire0 out of 5 stars 0
An unprecedented behind-the-scenes view into the life of Anthony Bourdain from the people who knew him best....
-
Salt
- A World History
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Scott Brick
- Durée : 13 h et 48 min
- Version abrégée
-
Global4.5 out of 5 stars 3
-
Performance4.5 out of 5 stars 3
-
Histoire4 out of 5 stars 3
The author of Cod and The Basque History of the World takes an extraordinary look at an ordinary substance — salt, the only rock humans eat — and how it has shaped civilization from the very beginning....
-
5 out of 5 stars
-
Un bon narrateur, tant pour le texte que la lecture.
- Écrit par : David Pasternak le 29/07/2024
-
Plats Préparés à L'Avance: Le Guide Ultime Du Débutant
- Recettes de Repas Rapides et Faciles a Préparer D'avance Pour Perde Du Pois - Bonus: 50 Recettes Fraîches, Rapides et Simples
- De : Louise Jiannes
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 1 h et 32 min
- Version intégrale
-
Global3 out of 5 stars 4
-
Performance3.5 out of 5 stars 3
-
Histoire3 out of 5 stars 3
Chaque jour, les gens cherchent des solutions pour manger sainement. Ce n’est jamais une tâche facile de planifier des repas qui soient non seulement savoureux, mais bon pour la santé aussi....
Le genre littéraire jeunesse
Bref historique du genre
Les auteurs internationaux et français de jeunesse les plus populaires
- J.K. Rowling, auteur de la série “Harry Potter“
- Rick Riordan, auteur de la série “Percy Jackson“
- Roald Dahl, auteur de “Charlie et la chocolaterie“
- En France, on peut citer Timothée de Fombelle, Marie-Aude Murail et Jean-Claude Mourlevat.
Les sous-genres les plus populaires
- La littérature d'aventure
- La science-fiction
- La fantaisie
- La romance
- Le réalisme
