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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Global25
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Performance21
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Histoire21
When Chef Anthony Bourdain wrote "Don't Eat Before You Read This" in The New Yorker, he spared no one's appetite, revealing what goes on behind the kitchen door. In Kitchen Confidential, he expanded the appetizer into a deliciously funny, delectably shocking banquet that lays out his twenty-five...
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Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
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Recette livre de recettes Avec Friteuse à Air En français
- De : Charlie Mason
- Lu par : Louis Andre
- Durée : 53 min
- Version intégrale
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Histoire1
En achetant les recettes complètes de la friteuse à air pour des repas sains et rapides, vous serez bientôt surpris de la simplicité de servir des repas à votre famille qui ne sont pas seulement délicieux; ils amélioreront votre état de santé général.
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Eat Like a Girl
- 100+ Delicious Recipes to Balance Hormones, Boost Energy, and Burn Fat
- De : Dr. Mindy Pelz
- Lu par : Dr. Mindy Pelz
- Durée : 4 h et 41 min
- Version intégrale
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Histoire0
NEW YORK TIMES BESTSELLER! INTERNATIONAL BESTSELLER! Discover how to harness the power of food to support your body’s natural rhythms, empowering you to heal and thrive in this cookbook based on the revolutionary international bestseller, Fast Like a Girl. Do you struggle with hormonal...
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Le Plus Grand Menu du monde
- Histoires naturelles dans nos assiettes
- De : Bill François
- Lu par : Bill François
- Durée : 6 h et 2 min
- Version intégrale
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Performance7
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Histoire7
Un livre à dévorer pour réenchanter nos repas et changer notre regard sur la biodiversité qui nous nourrit. Chaque chapitre est un plat, dont les ingrédients...
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amusant et passionnant !
- Écrit par : Client d'Amazon le 21/05/2025
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Ferment
- The Life-Changing Power of Microbes
- De : Tim Spector
- Lu par : Leighton Pugh, Tim Spector
- Durée : 10 h et 15 min
- Version intégrale
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Histoire0
Brought to you by Penguin. **AS SEEN ON ITV THIS MORNING** From the world-leading gut scientist and no. 1 bestselling author of Food for Life, comes an introduction to the life-changing benefits of fermentation Of all the ways to prepare food, fermenting is surely the most mysterious, miraculous...
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Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- De : Samin Nosrat
- Lu par : Samin Nosrat
- Durée : 5 h et 57 min
- Version intégrale
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Global3
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Performance2
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Histoire2
“Salt, Fat, Acid, Heat will make you a better cook” (Bon Apetit). Millions of readers and cooks of all levels have radically transformed their skillset thanks to this indispensable cookbook from the chef NPR called “the next Julia Child.” Transform how you prep, cook, and think about...
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Kitchen Confidential
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- De : Anthony Bourdain
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- Durée : 8 h et 19 min
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Recette livre de recettes Avec Friteuse à Air En français
- De : Charlie Mason
- Lu par : Louis Andre
- Durée : 53 min
- Version intégrale
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En achetant les recettes complètes de la friteuse à air pour des repas sains et rapides, vous serez bientôt surpris de la simplicité de servir des repas à votre famille qui ne sont pas seulement délicieux; ils amélioreront votre état de santé général.
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Eat Like a Girl
- 100+ Delicious Recipes to Balance Hormones, Boost Energy, and Burn Fat
- De : Dr. Mindy Pelz
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- De : Bill François
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Un livre à dévorer pour réenchanter nos repas et changer notre regard sur la biodiversité qui nous nourrit. Chaque chapitre est un plat, dont les ingrédients...
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- De : Tim Spector
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Salt, Fat, Acid, Heat
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- De : Samin Nosrat
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How to Make the Best Coffee at Home
- De : James Hoffmann
- Lu par : James Hoffman
- Durée : 4 h et 11 min
- Version intégrale
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Histoire2
Coffee guru James Hoffmann runs Square Mile Coffee, as well as creating extremely informative, and popular, kit and coffee reviews for his YouTube and Instagram channels....
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a must have for coffee lovers
- Écrit par : Le Bihan Maxime le 24/02/2025
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Crying in H Mart
- A Memoir
- De : Michelle Zauner
- Lu par : Michelle Zauner
- Durée : 7 h et 23 min
- Version intégrale
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Histoire34
From the indie rockstar of Japanese Breakfast fame, and author of the viral 2018 New Yorker essay that shares the title of this book, an unflinching, powerful memoir about growing up Korean American, losing her mother, and forging her own identity. In this exquisite story of family, food, grief...
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Thoughtful, Worth a listen
- Écrit par : MoreBooksPlease le 10/07/2022
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Cork Dork
- A Wine-Fueled Adventure Among the Obsessive Sommeliers, Big Bottle Hunters, and Rogue Scientists Who Taught Me to Live for Taste
- De : Bianca Bosker
- Lu par : Bianca Bosker
- Durée : 12 h et 17 min
- Version intégrale
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Histoire3
INSTANT NEW YORK TIMES BESTSELLER AND A NEW YORK TIMES CRITICS' PICK “Thrilling . . . [told] with gonzo élan . . . When the sommelier and blogger Madeline Puckette writes that this book is the Kitchen Confidential of the wine world, she’s not wrong, though Bill Buford’s Heat is...
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quite liked it!
- Écrit par : harel le 25/02/2021
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Nourishing Diets
- How Paleo, Ancestral and Traditional Peoples Really Ate
- De : Sally Fallon Morell
- Lu par : Dara Rosenberg
- Durée : 10 h et 49 min
- Version intégrale
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Sally Fallon Morell, bestselling author of Nourishing Traditions, debunks diet myths to explore what our ancestors from around the globe really ate--and what we can learn from them to be healthy, fit, and better nourished, today The Paleo craze has taken over the world. It asks curious dieters...
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Food: A Cultural Culinary History
- De : Ken Albala, The Great Courses
- Lu par : Ken Albala
- Durée : 18 h et 22 min
- Enregistrement original
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Histoire8
Eating is an indispensable human activity. As a result, whether we realize it or not, the drive to obtain food has been a major catalyst across all of history....
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Having People Over
- A Modern Guide to Planning, Throwing, and Attending Every Type of Party
- De : Chelsea Fagan
- Lu par : Chelsea Fagan
- Durée : 2 h et 44 min
- Version intégrale
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Histoire0
Become the perfect host and learn how to foster community as an adult with this modern guide to hosting every type of gathering. In a world that often feels disconnected and transactional, there's nothing more radically hospitable than welcoming people into your space, your table, and your life...
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Adventures in Fermentation
- From Ancient Origins to Culinary Frontiers, an Exploration of the Microbes That Shape the World We Live In
- De : Dr Johnny Drain
- Lu par : Dr Johnny Drain
- Durée : 7 h et 25 min
- Version intégrale
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Histoire0
Whether you are an aspiring fermenter, interested in how fermented food can improve your gut health, or simply curious about the wonders of microbial life, this book will transform the way you see – and taste – the world.
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The Sommelier's Atlas of Taste
- A Field Guide to the Great Wines of Europe
- De : Rajat Parr, Jordan Mackay
- Lu par : P.J. Ochlan
- Durée : 13 h et 45 min
- Version intégrale
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Histoire1
Winner of the prestigious André Simon Drink Book Award The first definitive reference book to describe, region-by-region, how the great wines of Europe should taste. This will be the go-to guide for aspiring sommeliers, wine aficionados who want to improve their blind tasting skills, and...
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La fabuleuse histoire du vin
- De : Jean-François Gautier
- Lu par : Delphine Alvado
- Durée : 2 h et 38 min
- Version intégrale
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Histoire15
Jean-François Gautier, historien du vin, nous invite à découvrir la fabuleuse histoire du vin, de l'antiquité à nos jours, de la mythologie à l'œnologie...
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Long et ennuyant
- Écrit par : Charly le 28/03/2023
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The World Atlas of Coffee
- 2nd edition
- De : James Hoffmann
- Lu par : James Hoffmann
- Durée : 5 h et 40 min
- Version abrégée
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Histoire3
For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have....
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The Omnivore's Dilemma
- A Natural History of Four Meals
- De : Michael Pollan
- Lu par : Scott Brick
- Durée : 15 h et 53 min
- Version intégrale
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Histoire11
One of the New York Times Book Review's Ten Best Books of the Year Winner of the James Beard Award Author of #1 New York Times Bestsellers In Defense of Food and Food Rules What should we have for dinner? Ten years ago, Michael Pollan confronted us with this seemingly simple question and, with...
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Great topic, great book, great delivery
- Écrit par : mikus le 09/04/2025
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Nourishing Broth
- An Old-Fashioned Remedy for the Modern World
- De : Sally Fallon Morell, Kaayla T. Daniel
- Lu par : Kaayla T. Daniel
- Durée : 8 h et 23 min
- Version intégrale
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The follow-up book to the hugely best-selling Nourishing Traditions, which has sold over 500,000 copies, this time focusing on the immense health benefits of bone broth by the founder of the popular Weston A Price Foundation. Nourishing Broth: An Old-Fashioned Remedy for the Modern World...
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Medium Raw
- A Bloody Valentine to the World of Food and the People Who Cook
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 59 min
- Version intégrale
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Medium Raw marks the return of the inimitable Anthony Bourdain, author of the blockbuster bestseller Kitchen Confidential and three-time Emmy Award-nominated host of No Reservations on TV’s Travel Channel. Bourdain calls his book, “A Bloody Valentine to the World of Food and the People Who...
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Be Ready When the Luck Happens
- A Memoir
- De : Ina Garten
- Lu par : Ina Garten
- Durée : 8 h et 47 min
- Version intégrale
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In her long-awaited memoir, Ina Garten—aka the Barefoot Contessa, author of thirteen bestselling cookbooks, beloved Food Network personality, Instagram sensation, and cultural icon—shares her personal story with readers hungry for a seat at her table. Here, for the first time, Ina Garten...
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Understanding the World of Wine
- De : Brian Wheaton
- Lu par : Brian Wheaton
- Durée : 14 h et 7 min
- Version intégrale
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Gain the wine know-how you’ve always wanted in this comprehensive course. With thousands of wines on sale in the US today, choosing just the right one for each occasion can be a challenge even for the experienced....
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Plats Préparés à L'Avance: Le Guide Ultime Du Débutant
- Recettes de Repas Rapides et Faciles a Préparer D'avance Pour Perde Du Pois - Bonus: 50 Recettes Fraîches, Rapides et Simples
- De : Louise Jiannes
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 1 h et 32 min
- Version intégrale
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Chaque jour, les gens cherchent des solutions pour manger sainement. Ce n’est jamais une tâche facile de planifier des repas qui soient non seulement savoureux, mais bon pour la santé aussi....
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A Season for That
- Lost and Found in the Other Southern France
- De : Steve Hoffman
- Lu par : Steve Hoffman
- Durée : 10 h et 47 min
- Version intégrale
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In this poignant, delicious memoir, American tax preparer and food writer Steve Hoffman tells the story of how he and his family move to the French countryside, where the locals upend everything he knows about food, wine, and learning how to belong. Steve Hoffman is a perfectly comfortable...
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Incredible piece of writing
- Écrit par : Katie Lay le 12/02/2025
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Healing Adaptogens
- De : Tero Isokauppila
- Lu par : Tero Isokauppila
- Durée : 6 h et 24 min
- Version intégrale
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Are you suffering from chronic fatigue, anxiety, digestive, or autoimmune issues? Or are you seeking a simple way to bring whole-body health into your life with a food that is easy to integrate into your everyday routine with no muss, no fuss? Welcome to the world of adaptogens: nutrient-dense...
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Le livre du thé
- De : Okakura Kakuzo
- Lu par : Yannick Lopez
- Durée : 2 h et 29 min
- Version intégrale
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Histoire7
À la fois poétique et intelligent, apaisant et vivifiant, "Le livre du thé", destiné aux lecteurs occidentaux, permet de mieux appréhender les subtilités de la culture...
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Lecture indigne d"Audible
- Écrit par : Client d'Amazon le 16/12/2021
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Accidentally on Purpose
- De : Kristen Kish
- Lu par : Kristen Kish
- Durée : 10 h et 28 min
- Version intégrale
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Accidentally on Purpose dives into Kristen Kish’s childhood as a Korean adoptee in the Midwest, finding purpose in kitchens, and becoming the season 10 winner of—and now host—of Top Chef all the while navigating life in the spotlight.
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Cooked
- A Natural History of Transformation
- De : Michael Pollan
- Lu par : Michael Pollan
- Durée : 13 h et 25 min
- Version intégrale
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Histoire0
Michael Pollan, the bestselling author of The Omnivore's Dilemma, Food Rules, and How to Change Your Mind, explores the previously uncharted territory of his own kitchen in Cooked. Cooked is now a Netflix docuseries based on the book that focuses on the four kinds of "transformations" that occur...
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Salt
- A World History
- De : Mark Kurlansky
- Lu par : Scott Brick
- Durée : 13 h et 48 min
- Version abrégée
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The author of Cod and The Basque History of the World takes an extraordinary look at an ordinary substance — salt, the only rock humans eat — and how it has shaped civilization from the very beginning....
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Un bon narrateur, tant pour le texte que la lecture.
- Écrit par : David Pasternak le 29/07/2024
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My Life in France
- De : Julia Child
- Lu par : Kimberly Farr
- Durée : 11 h et 17 min
- Version intégrale
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Histoire4
In her own words, here is the captivating story of Julia Child’s years in France, where she fell in love with French food and found her “true calling.” From the moment the ship docked in Le Havre, en route to Paris, in the fall of 1948, Julia had an awakening that changed her life. Soon...
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Loved hearing her life journey
- Écrit par : Margaret le 03/11/2022
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Matty Matheson: A Cookbook
- De : Matty Matheson
- Lu par : Matty Matheson
- Durée : 6 h et 37 min
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Matty Matheson, star of Viceland’s It’s Suppertime and Dead Set On Life, reveals his favorite recipes and stories in a cookbook that his devoted fans have been waiting for....
Le genre littéraire jeunesse
Bref historique du genre
Les auteurs internationaux et français de jeunesse les plus populaires
- J.K. Rowling, auteur de la série “Harry Potter“
- Rick Riordan, auteur de la série “Percy Jackson“
- Roald Dahl, auteur de “Charlie et la chocolaterie“
- En France, on peut citer Timothée de Fombelle, Marie-Aude Murail et Jean-Claude Mourlevat.
Les sous-genres les plus populaires
- La littérature d'aventure
- La science-fiction
- La fantaisie
- La romance
- Le réalisme
