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Mastering the Art of Coffee Brewing at Home
- Unlocking the Chemistry, Techniques and Personalization of Your Perfect Brew: Crafting Your Ideal Coffee Experience in Your Own Kitchen
- De : Drake Lamer
- Lu par : Jimmy Trisler
- Durée : 1 h et 19 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Coffee is more than just a beverage; it is a fixture in the daily lives of hundreds of millions of people worldwide. The first morning cup, afternoon pick-me-up, and after-dinner treat are just a few times of ours when we enjoy coffee.
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Understanding the World of Wine
- De : Brian Wheaton
- Lu par : Brian Wheaton
- Durée : 14 h et 7 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Gain the wine know-how you’ve always wanted in this comprehensive course. With thousands of wines on sale in the US today, choosing just the right one for each occasion can be a challenge even for the experienced....
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The Omnivore's Dilemma
- A Natural History of Four Meals
- De : Michael Pollan
- Lu par : Scott Brick
- Durée : 15 h et 53 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
-
Histoire
"What should we have for dinner?" To one degree or another, this simple question assails any creature faced with a wide choice of things to eat....
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-
Great topic, great book, great delivery
- Écrit par : mikus le 09/04/2025
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Le Plus Grand Menu du monde
- Histoires naturelles dans nos assiettes
- De : Bill François
- Lu par : Bill François
- Durée : 6 h et 2 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Un livre à dévorer pour réenchanter nos repas et changer notre regard sur la biodiversité qui nous nourrit. Chaque chapitre est un plat, dont les ingrédients...
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amusant et passionnant !
- Écrit par : Client d'Amazon le 21/05/2025
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I’m Not Trying to Be Difficult
- Stories from the Restaurant Trenches
- De : Drew Nieporent
- Lu par : Drew Nieporent
- Durée : 9 h et 13 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Told in Drew’s unforgettable voice, I’m Not Trying to Be Difficult is a rollicking memoir that feels like sitting across the dinner table from someone who has seen it all—one of the last great restaurateurs.
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From Seed to Cup
- Understanding the Coffee Supply Chain and the Journey of Every Bean: Exploring Ethical Growing Practices, Roasting Beans, and the Barista’s Role in Creating the Perfect Brew
- De : Atlas Xenoz
- Lu par : B Fike
- Durée : 1 h et 20 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Coffee is so much more than a drink; it’s an international crop that links millions of people, businesses, and communities. From the hustle and bustle of big city cafés to quiet mornings at home sipping a hot cup, coffee is a cherished part of the everyday for so many.
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Mastering the Art of Coffee Brewing at Home
- Unlocking the Chemistry, Techniques and Personalization of Your Perfect Brew: Crafting Your Ideal Coffee Experience in Your Own Kitchen
- De : Drake Lamer
- Lu par : Jimmy Trisler
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- Version intégrale
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Coffee is more than just a beverage; it is a fixture in the daily lives of hundreds of millions of people worldwide. The first morning cup, afternoon pick-me-up, and after-dinner treat are just a few times of ours when we enjoy coffee.
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Understanding the World of Wine
- De : Brian Wheaton
- Lu par : Brian Wheaton
- Durée : 14 h et 7 min
- Version intégrale
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Histoire
Gain the wine know-how you’ve always wanted in this comprehensive course. With thousands of wines on sale in the US today, choosing just the right one for each occasion can be a challenge even for the experienced....
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The Omnivore's Dilemma
- A Natural History of Four Meals
- De : Michael Pollan
- Lu par : Scott Brick
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"What should we have for dinner?" To one degree or another, this simple question assails any creature faced with a wide choice of things to eat....
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Great topic, great book, great delivery
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Le Plus Grand Menu du monde
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- De : Bill François
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Un livre à dévorer pour réenchanter nos repas et changer notre regard sur la biodiversité qui nous nourrit. Chaque chapitre est un plat, dont les ingrédients...
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I’m Not Trying to Be Difficult
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- De : Drew Nieporent
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Told in Drew’s unforgettable voice, I’m Not Trying to Be Difficult is a rollicking memoir that feels like sitting across the dinner table from someone who has seen it all—one of the last great restaurateurs.
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From Seed to Cup
- Understanding the Coffee Supply Chain and the Journey of Every Bean: Exploring Ethical Growing Practices, Roasting Beans, and the Barista’s Role in Creating the Perfect Brew
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- Lu par : B Fike
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Coffee is so much more than a drink; it’s an international crop that links millions of people, businesses, and communities. From the hustle and bustle of big city cafés to quiet mornings at home sipping a hot cup, coffee is a cherished part of the everyday for so many.
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Gastrophysics
- The New Science of Eating
- De : Charles Spence
- Lu par : John Sackville
- Durée : 10 h et 14 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Oxford professor Charles Spence shows how our senses link up in the most extraordinary ways and reveals the importance of all the off-the-plate elements of a meal....
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Recette livre de recettes Avec Friteuse à Air En français
- De : Charlie Mason
- Lu par : Louis Andre
- Durée : 53 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
En achetant les recettes complètes de la friteuse à air pour des repas sains et rapides, vous serez bientôt surpris de la simplicité de servir des repas à votre famille qui ne sont pas seulement délicieux; ils amélioreront votre état de santé général.
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Cheese, Wine, and Bread
- Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy, and France
- De : Katie Quinn
- Lu par : Katie Quinn
- Durée : 11 h et 40 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
In this delightful tour of France, England, and Italy, YouTube star Katie Quinn shares the stories and science behind everyone's fermented favorites - bread, cheese, and wine - along with classic recipes....
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99 Bottles
- A Black Sheep's Guide to Life-Changing Wines
- De : André Hueston Mack
- Lu par : André Hueston Mack
- Durée : 6 h et 48 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
A highly opinionated wine guide from one of the country’s most celebrated - and unorthodox - sommeliers and winemakers....
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Crying in H Mart
- A Memoir
- De : Michelle Zauner
- Lu par : Michelle Zauner
- Durée : 7 h et 23 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
From the indie rock star of Japanese Breakfast fame, and author of the viral 2018 New Yorker essay that shares the title of this book, comes an unflinching, powerful memoir about growing up Korean American, losing her mother, and forging her own identity....
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Thoughtful, Worth a listen
- Écrit par : MoreBooksPlease le 10/07/2022
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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
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Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
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Cooked
- A Natural History of Transformation
- De : Michael Pollan
- Lu par : Michael Pollan
- Durée : 13 h et 25 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
In Cooked, Pollan discovers the enduring power of the four classical elements - fire, water, air, and earth - to transform the stuff of nature into delicious things to eat and drink....
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The Whole 9 Months
- A Week-by-Week Pregnancy Nutrition Guide with Recipes for a Healthy Start
- De : Dana Angelo White, Jennifer Lang MD
- Lu par : Ellie Henrys
- Durée : 6 h et 9 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
What do you eat when you're eating for two? Get the complete guide to pregnancy nutrition. Knowing what to eat during the different stages of your pregnancy can feel daunting, but The Whole 9 Months is here to ease your worries!
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Plats Préparés à L'Avance: Le Guide Ultime Du Débutant
- Recettes de Repas Rapides et Faciles a Préparer D'avance Pour Perde Du Pois - Bonus: 50 Recettes Fraîches, Rapides et Simples
- De : Louise Jiannes
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 1 h et 32 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Chaque jour, les gens cherchent des solutions pour manger sainement. Ce n’est jamais une tâche facile de planifier des repas qui soient non seulement savoureux, mais bon pour la santé aussi....
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Medium Raw
- A Bloody Valentine to the World of Food and the People Who Cook
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 59 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Once again, Bourdain pulls back the curtain, but never pulls his punches, on the modern gastronomical revolution, as only he can....
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Nourishing Diets
- De : Sally Fallon Morell
- Lu par : Dara Rosenberg
- Durée : 10 h et 49 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
In Nourishing Diets best-selling author Sally Fallon Morell debunks diet myths to explore what our ancestors from around the globe really ate - and what we can learn from them to be healthy, fit, and better nourished, today....
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Plaidoyer pour la gourmandise
- De : Constance Lasserre
- Lu par : Constance Lasserre
- Durée : 4 h et 48 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Aujourd’hui plus que jamais, notre rapport à ce que nous mangeons n’a rien d’anodin. Tout est calculé, pesé, désenchanté. Et si nous cessions de considérer l’alimentation comme un acte mécanique ? Si nous retrouvions un rapport joyeux à la nourriture ?
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Sourdough Culture
- A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
- De : Eric Pallant
- Lu par : Daniel Henning
- Durée : 9 h et 54 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
In Sourdough Culture, environmental science professor Eric Pallant shows how throughout history, sourdough bread baking has always been about survival....
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Gordon Ramsay
- On Top of the World
- De : Neil Simpson
- Lu par : Richard Aspel
- Durée : 9 h et 10 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Sometimes hilarious and frequently heartbreaking, this is Gordon Ramsay’s full life, from tenements and poverty to top-notch restaurants and fame....
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The World Atlas of Coffee
- 2nd edition
- De : James Hoffmann
- Lu par : James Hoffmann
- Durée : 5 h et 40 min
- Version abrégée
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Global
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Performance
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Histoire
For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have....
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La fabuleuse histoire du vin
- De : Jean-François Gautier
- Lu par : Delphine Alvado
- Durée : 2 h et 38 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Jean-François Gautier, historien du vin, nous invite à découvrir la fabuleuse histoire du vin, de l'antiquité à nos jours, de la mythologie à l'œnologie...
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Long et ennuyant
- Écrit par : Charly le 28/03/2023
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Food: A Cultural Culinary History
- De : Ken Albala, The Great Courses
- Lu par : Ken Albala
- Durée : 18 h et 22 min
- Enregistrement original
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Histoire
Eating is an indispensable human activity. As a result, whether we realize it or not, the drive to obtain food has been a major catalyst across all of history....
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Raw Dog
- The Naked Truth About Hot Dogs
- De : Jamie Loftus
- Lu par : Jamie Loftus
- Durée : 9 h et 38 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Raw Dog: The Naked Truth About Hot Dogs is part investigation into the cultural and culinary significance of hot dogs and part travelogue documenting a cross-country road trip researching them as they’re served today.
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The Jackfruit Chronicles
- Memories and Recipes from a British-Bangladeshi Kitchen
- De : Shahnaz Ahsan
- Lu par : Rima Ahmed
- Durée : 5 h et 44 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
The Jackfruit Chronicles is a heartfelt memoir that delves into the stunning flavours and captivating history of Bengali food while giving a voice to those individuals who introduced this cuisine to the United Kingdom.
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Be Ready When the Luck Happens
- A Memoir
- De : Ina Garten
- Lu par : Ina Garten
- Durée : 8 h et 47 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
In her long-awaited memoir, Ina Garten—aka the Barefoot Contessa, author of thirteen bestselling cookbooks, beloved Food Network personality, Instagram sensation, and cultural icon—shares her personal story with those hungry for a seat at her table.
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Molecular Gastronomy
- Exploring the Science of Flavor
- De : Herve This
- Lu par : Dennis Holland
- Durée : 12 h et 50 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Molecular Gastronomy documents the sensory phenomena of eating and uses basic physics to put to bed many culinary myths....
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Around the Table
- 52 Essays on Food & Life
- De : Diana Henry
- Lu par : Diana Henry
- Durée : 6 h et 52 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
For Diana Henry's many fans, her evocative writing about places, people and food brings just as much pleasure as her delicious recipes. Around the Table is a selection of some of Diana's very best essays, handpicked from over two decades of her beloved cookbooks.
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Les 10 piliers de l’alimentation saine – Vivre en meilleure santé grâce à une bonne nutrition
- Comment renforcer votre système immunitaire, votre digestion et votre cerveau!
- De : Fit Max
- Lu par : Antoine Bernard
- Durée : 3 h et 48 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Bien manger et vivre sainement : Comment accéder à votre meilleur état de santé – perdre du poids dans la durée, booster votre immunité et éviter de...
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Accidentally on Purpose
- De : Kristen Kish
- Lu par : Kristen Kish
- Durée : 10 h et 28 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Accidentally on Purpose dives into Kristen Kish’s childhood as a Korean adoptee in the Midwest, finding purpose in kitchens, and becoming the season 10 winner of—and now host—of Top Chef all the while navigating life in the spotlight.
Le genre littéraire jeunesse
Bref historique du genre
Les auteurs internationaux et français de jeunesse les plus populaires
- J.K. Rowling, auteur de la série “Harry Potter“
- Rick Riordan, auteur de la série “Percy Jackson“
- Roald Dahl, auteur de “Charlie et la chocolaterie“
- En France, on peut citer Timothée de Fombelle, Marie-Aude Murail et Jean-Claude Mourlevat.
Les sous-genres les plus populaires
- La littérature d'aventure
- La science-fiction
- La fantaisie
- La romance
- Le réalisme