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The World Atlas of Coffee
- From Beans to Brewing - Coffees Explored, Explained and Enjoyed
- De : James Hoffmann
- Lu par : James Hoffmann
- Durée : 5 h et 40 min
- Version abrégée
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Histoire
For everyone who wants to understand more about coffee and its wonderful nuances and possibilities, this is the book to have....
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Crying in H Mart
- A Memoir
- De : Michelle Zauner
- Lu par : Michelle Zauner
- Durée : 7 h et 23 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
From the indie rock star of Japanese Breakfast fame, and author of the viral 2018 New Yorker essay that shares the title of this book, comes an unflinching, powerful memoir about growing up Korean American, losing her mother, and forging her own identity....
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Kitchen Confidential
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
After 25 years of 'sex, drugs, bad behaviour and haute cuisine', Chef and novelist Anthony Bourdain decided to tell all....
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The Juice
- Vinous Veritas
- De : Jay McInerney
- Lu par : Jay McInerney
- Durée : 8 h et 56 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
This new collection by the acclaimed novelist - and, according to Salon, “the best wine writer in America” - is generous and far-reaching, deeply knowledgeable and often hilarious....
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Wine for Normal People
- A Guide for Real People Who Like Wine, But Not the Snobbery That Goes with It
- De : Elizabeth Schneider
- Lu par : Elizabeth Schneider
- Durée : 14 h et 20 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
This is a fun but respectful (and very comprehensive) guide to everything you ever wanted to know about wine from the creator and host of the popular podcast Wine for Normal People, described by Imbibe magazine as "a wine podcast for the people"....
-
Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Bourdain spared no one's appetite in this tell-all about what happens behind the kitchen door...
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Amazing audiobook
- Écrit par : Utilisateur anonyme le 19/06/2018
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This is a fun but respectful (and very comprehensive) guide to everything you ever wanted to know about wine from the creator and host of the popular podcast Wine for Normal People, described by Imbibe magazine as "a wine podcast for the people"....
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Amazing audiobook
- Écrit par : Utilisateur anonyme le 19/06/2018
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French Women Don't Get Fat
- The Secret of Eating for Pleasure
- De : Mireille Guiliano
- Lu par : Mireille Guiliano
- Durée : 3 h et 27 min
- Version abrégée
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Global
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Histoire
French women don't get fat, but they do eat bread and pastry, drink wine, and regularly enjoy three-course meals....
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La fabuleuse histoire du vin
- De : Jean-François Gautier
- Lu par : Delphine Alvado
- Durée : 2 h et 38 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Jean-François Gautier, historien du vin, nous invite à découvrir la fabuleuse histoire du vin, de l'antiquité à nos jours, de la mythologie à l'œnologie...
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Fabuleux mais incomplet et franco-français
- Écrit par : Steebull le 13/12/2021
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Gastrophysics
- The New Science of Eating
- De : Charles Spence
- Lu par : John Sackville
- Durée : 10 h et 14 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Oxford professor Charles Spence shows how our senses link up in the most extraordinary ways and reveals the importance of all the off-the-plate elements of a meal....
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The Food Lab
- Better Home Cooking Through Science
- De : J. Kenji Lopez-Alt
- Lu par : Mike Chamberlain
- Durée : 21 h et 22 min
- Version intégrale
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Histoire
In hundreds of easy-to-make recipes, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more....
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Caffeine
- How Caffeine Created the Modern World
- De : Michael Pollan
- Lu par : Michael Pollan
- Durée : 2 h et 2 min
- Enregistrement original
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Histoire
Michael Pollan, known for his best-selling nonfiction audio, including The Omnivores Dilemma and How to Change Your Mind, conceived and wrote Caffeine: How Caffeine Created the Modern World as an Audible Original....
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The Colonel
- The Extraordinary Story of Colonel Tom Parker and Elvis Presley
- De : Alanna Nash, Alanna Nash - introduction
- Lu par : Gibson Frazier
- Durée : 14 h et 49 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Alanna Nash explores in depth the amazing story of Colonel Tom Parker, the man behind the legend and the myth of Elvis. The result will change your view of Presley's life, success, and death....
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Donut Recipes
- Easy to Follow Recipes to Make Delicious, Decadent Donuts That Everyone Will Love!
- De : Fiona McBee
- Lu par : Jim D. Johnston
- Durée : 1 h et 14 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Are you ready to learn how to make delicious donuts? If so, you've come to the right place....
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Plats Préparés à L'Avance: Le Guide Ultime Du Débutant
- Recettes de Repas Rapides et Faciles a Préparer D'avance Pour Perde Du Pois - Bonus: 50 Recettes Fraîches, Rapides et Simples
- De : Louise Jiannes
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 1 h et 32 min
- Version intégrale
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Histoire
Chaque jour, les gens cherchent des solutions pour manger sainement. Ce n’est jamais une tâche facile de planifier des repas qui soient non seulement savoureux, mais bon pour la santé aussi....
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Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- De : Samin Nosrat
- Lu par : Samin Nosrat
- Durée : 5 h et 57 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements....
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Le Régime méditerranéen pour les débutants en Français
- De : Charlie Mason
- Lu par : Kay Webster
- Durée : 1 h et 10 min
- Version intégrale
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Histoire
Il existe plusieurs régimes différents sur le marché aujourd'hui, et presque tous sont des modes basées sur le dernier engouement et conçus pour ne rien faire d'autre que vendre une nouvelle série de livres. Le régime méditerranéen est différent....
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(Not Quite) Mastering the Art of French Living
- De : Mark Greenside
- Lu par : Richard Poe
- Durée : 8 h et 15 min
- Version intégrale
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Histoire
Despite the two decades that have passed since Greenside’s snap decision to buy a house in Brittany and begin a bi-continental life, the quirks of French living still manage to confound him. (Not Quite) Mastering the Art of French Living details Greenside’s daily adventures....
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French Kids Eat Everything
- How Our Family Moved to France, Cured Picky Eating, Banned Snacking, and Discovered 10 Simple Rules for Raising Happy, Healthy Eaters
- De : Karen Le Billon
- Lu par : Cris Dukehart
- Durée : 8 h et 13 min
- Version intégrale
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Histoire
French Kids Eat Everything is a wonderfully wry account of how Karen Le Billon was able to alter her children’s deep-rooted, decidedly unhealthy North American eating habits while they were all living in France.
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Taste
- My Life Through Food
- De : Stanley Tucci
- Lu par : Stanley Tucci
- Durée : 6 h et 49 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
From award-winning actor and food obsessive Stanley Tucci comes an intimate and charming memoir of life in and out of the kitchen....
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The Wok
- Recipes and Techniques
- De : J. Kenji Lopez-Alt
- Lu par : Eric Jason Martin
- Durée : 19 h et 44 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
The obsessive mastermind behind one of the decade's best-selling cookbooks returns with the definitive English-language guide to the science and technique of cooking in a wok....
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The Everyday Guide to Wines of France
- De : Jennifer Simonetti-Bryan, The Great Courses
- Lu par : Jennifer Simonetti-Bryan
- Durée : 3 h et 25 min
- Enregistrement original
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Histoire
Grab a glass and join acclaimed Master of Wine Jennifer Simonetti-Bryan on a fascinating six-lecture tour of the best wines that France has to offer with The Everyday Guide to Wines of France....
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The Instant Sommelier: Choosing Your Best Wine
- De : Paul Wagner, The Great Courses
- Lu par : Paul Wagner
- Durée : 3 h et 4 min
- Enregistrement original
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Global
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Performance
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Histoire
You don’t have to master the entire repertoire of grapes, techniques, etc., to truly appreciate the wine you’re drinking. Simply armed with the senses you already have, an expert guide, and a glass of your favorite, you can learn how to better enjoy the wine you’re drinking....
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Le Régime Méditerranéen
- Le Meilleur Programme Alimentaire du Monde. Les Principes de Base, la Nouvelle Pyramide Alimentaire avec les Aliments À Privilégier...une Vie Saine et en Forme
- De : Keli Bay
- Lu par : Pascale Valy
- Durée : 3 h et 8 min
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Global
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Histoire
Vous avez peut-être entendu parler du régime Méditerranéen comme étant l'un des régimes les meilleurs et les plus sains qui soient....
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Molecular Gastronomy
- Exploring the Science of Flavor
- De : Herve This
- Lu par : Dennis Holland
- Durée : 12 h et 50 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Molecular Gastronomy documents the sensory phenomena of eating and uses basic physics to put to bed many culinary myths....
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Food Fix
- How to Save Our Health, Our Economy, Our Communities and Our Planet - One Bite at a Time
- De : Mark Hyman MD
- Lu par : Mark Hyman
- Durée : 12 h et 16 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Our most powerful tool to reverse the global epidemic of chronic disease, heal the environment, reform politics and revive economies is food....
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The Omnivore's Dilemma
- A Natural History of Four Meals
- De : Michael Pollan
- Lu par : Scott Brick
- Durée : 15 h et 53 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
"What should we have for dinner?" To one degree or another, this simple question assails any creature faced with a wide choice of things to eat....
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French Women Don't Get Fat
- The Secret of Eating for Pleasure
- De : Mireille Guiliano
- Lu par : Kathe Mazur
- Durée : 7 h et 20 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
Here are a culture's most cherished and time-honored secrets recast for the twenty-first century....
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Red Sauce Brown Sauce
- A British Breakfast Odyssey
- De : Felicity Cloake
- Lu par : Felicity Cloake
- Durée : 8 h et 53 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
In this eagerly anticipated follow up to One More Croissant for the Road, Felicity Cloake sets off on an epic bike ride round Britain to celebrate and investigate the legendary Great British Breakfast....
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Le livre du thé
- De : Okakura Kakuzo
- Lu par : Yannick Lopez
- Durée : 2 h et 29 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
À la fois poétique et intelligent, apaisant et vivifiant, "Le livre du thé", destiné aux lecteurs occidentaux, permet de mieux appréhender les subtilités de la culture...
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Lecture indigne d"Audible
- Écrit par : Amazon Customer le 16/12/2021
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Food: A Cultural Culinary History
- De : Ken Albala, The Great Courses
- Lu par : Ken Albala
- Durée : 18 h et 22 min
- Enregistrement original
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Global
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Performance
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Histoire
Eating is an indispensable human activity. As a result, whether we realize it or not, the drive to obtain food has been a major catalyst across all of history....