
Nouveau chez Audible ?
Résultats Éditeur "audible originals" dans Maison et jardin
-
-
Le petit quotidien
- De : Anne Lamotte
- Lu par : Anne Lamotte
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Retrouvez chaque mercredi le meilleur des éditions du "Petit Quotidien" de la semaine. 10 minutes pour comprendre et découvrir le monde. 100% faits, 0% opinions. Un podcast Audible Original écrit et présenté par Anne Lamotte.
-
-
Parfait !
- Écrit par : Violette B. le 14/05/2023
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
-
-
Caffeine
- How Caffeine Created the Modern World
- De : Michael Pollan
- Lu par : Michael Pollan
- Durée : 2 h et 2 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Michael Pollan, known for his best-selling nonfiction audio, including The Omnivores Dilemma and How to Change Your Mind, conceived and wrote Caffeine: How Caffeine Created the Modern World as an Audible Original. In this controversial and exciting listen, Pollan explores caffeine’s power as the most-used drug in the world - and the only one we give to children (in soda pop) as a treat.
-
-
Deux délicieuses heures de dégustation 
- Écrit par : F. Xavier Poirier le 09/01/2024
-
Caffeine
- How Caffeine Created the Modern World
- Lu par : Michael Pollan
- Durée : 2 h et 2 min
- Date de publication : 30/01/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 8,04 €
-
-
-
Nem Só de Pão: Com Paola Carosella [By Bread Alone]
- De : Paola Carosella, Branca Vianna, Flora Thomson-DeVeaux, et autres
- Lu par : Natália Silva, Paola Carosella
- Durée : 5 h et 12 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
O lugar da Paola Carosella sempre foi a cozinha – até que a fama, a pressão do julgamento constante e a polarização política no país que ela escolheu para viver tiraram até isso dela. Na tentativa de achar um caminho de volta, a renomada chef de cozinha e apresentadora achou as respostas que ela procurava nos livros de uma ensaísta norte-americana: M.F.K. Fisher.
-
Nem Só de Pão: Com Paola Carosella [By Bread Alone]
- Lu par : Natália Silva, Paola Carosella
- Durée : 5 h et 12 min
- Date de publication : 30/09/2024
- Langue : Portugais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 14,03 €
-
-
-
Decoding Cats: Inside the Feline Mind
- De : Kristyn Vitale, The Great Courses
- Lu par : Kristyn Vitale
- Durée : 4 h et 27 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Whether you’re a cat mom or dad or just want to know more about the way domesticated animals evolved, think, and behave, join Dr. Kristyn Vitale, a researcher in the Human-Animal Interaction Lab at Oregon State University, to get inside the mind of the curious, the cute, and sometimes seemingly crazy cat.
-
-
Excellent
- Écrit par : Sylvie B le 26/12/2021
-
Decoding Cats: Inside the Feline Mind
- Lu par : Kristyn Vitale
- Durée : 4 h et 27 min
- Date de publication : 15/09/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 26,89 €
-
-
-
Decoding Dogs: Inside the Canine Mind
- De : Ellen Furlong, The Great Courses
- Lu par : Ellen Furlong
- Durée : 5 h et 43 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
They might be our best friends, but we often have no idea what they are thinking. Peer inside the fascinating world of the mind of the dog with associate professor of psychology Ellen Furlong of Illinois Wesleyan University. Ever wonder how the same nose that always manages to find the worst-smelling place in the park to roll around can also be trained to sniff out cancer, bombs, and even endangered plants and animals? As you embark on a penetrating look at the canine brain, you’ll break down the unique ways dogs think and feel.
-
Decoding Dogs: Inside the Canine Mind
- Lu par : Ellen Furlong
- Durée : 5 h et 43 min
- Date de publication : 18/08/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 €
-
-
-
Cultured: A World History of Cheese
- De : Janet Fletcher, The Great Courses
- Lu par : Janet Fletcher
- Durée : 4 h et 45 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Think of Cultured: A World History of Cheese as a 10-episode cheese course, or a cheese plate large enough to contain a well-rounded sampling of great cheeses from around the world. Janet Fletcher, a noted food writer and publisher of the Planet Cheese blog, provides deeper (and delectable) insights into a familiar food you only think you know. Included in this Audible Original are peeks at the nine steps of cheesemaking, the 10 most important cheese families, and tips on how to taste cheese with the same refined palate as a professional cheese judge.
-
Cultured: A World History of Cheese
- Lu par : Janet Fletcher
- Durée : 4 h et 45 min
- Date de publication : 09/11/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 €
-
-
-
Off Menu
- The Secret Science of Food and Dining
- De : Nell McShane Wulfhart
- Lu par : Katie Schorr
- Durée : 5 h et 58 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Off Menu is a charming, fun-fact-filled deep dive into the little-known science of food and dining: why we eat what we eat, the nuances of our experience of taste and flavor, and the tiny, easy hacks and tweaks that, when mastered, can make a huge difference in our diets, meals, and relationships with food and drink.
-
Off Menu
- The Secret Science of Food and Dining
- Lu par : Katie Schorr
- Durée : 5 h et 58 min
- Date de publication : 12/11/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 26,89 €
-
-
-
Your Mama's Kitchen (Ad-Free)
- De : Michele Norris
- Lu par : Michele Norris
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Every week, hear guests like Michelle Obama, Glennon Doyle and Abby Wambach, Matthew Broderick, D-Nice, José Andrés, and more explore the complexities of family life and how their earliest culinary experiences helped shape their personal and professional lives—and of course, each guest brings a recipe for a favorite dish from their youth so you can taste a bit of their story.
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
-
-
History of Wine in 10 Glasses
- De : Paul Wagner
- Lu par : Paul Wagner
- Durée : 3 h et 50 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
From the Bible to Benjamin Franklin, from the cuneiform tablets of the ancient Sumerians to the dinner tables of modern bistros, wines have always been a part of civilization, culture, and history. Every country in the world has a special relationship with wine and takes a unique approach to the making, serving, and enjoying of it. Wine is an expression of the hopes, dreams, and cultures of the people who make it, so what better way to learn about the countries of the world than by learning about their wines?
-
History of Wine in 10 Glasses
- Lu par : Paul Wagner
- Durée : 3 h et 50 min
- Date de publication : 15/12/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,40 €
-
-
-
History of Bourbon
- De : Ken Albala, The Great Courses
- Lu par : Ken Albala
- Durée : 3 h et 55 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Is bourbon the quintessential American liquor? Bourbon is not just alcohol - the amber-colored drink is deeply ingrained in American culture and tangled in American history. From the early days of raw corn liquor to the myriad distilleries that have proliferated around the country today, bourbon is a symbol of the United States. This course traces bourbon's entire history, from the 1700s, with Irish, Scottish, and French settlers setting up stills and making distilled spirits in the New World, through today's booming resurgence.
-
History of Bourbon
- Lu par : Ken Albala
- Durée : 3 h et 55 min
- Date de publication : 17/12/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 7,14 €
-
-
-
Corked with Marc Fennell
- De : Marc Fennell
- Lu par : Marc Fennell
- Durée : 2 h et 51 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
How can you cheat… at drinking wine? It turns out you can. And when you do, a whole world of power, ego and money will unravel. Corked is the scandalous saga in the glamorous, competitive and mysterious world of fine wines.
-
Corked with Marc Fennell
- Lu par : Marc Fennell
- Durée : 2 h et 51 min
- Date de publication : 19/05/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 9,63 €
-
-
-
Seat at the Table
- De : Marcus Samuelsson
- Lu par : Marcus Samuelsson, Jonathan Waxman
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Hungry for a solid slice of culture? Tour the most iconic and influential restaurants and hidden gems in America with Seat at the Table. Join world-renowned chef Marcus Samuelsson, along with acclaimed pioneer of California cuisine chef Jonathan Waxman, on an inspiring journey. These James Beard Foundation award-winning restauranteurs welcome you as they set the table and the scene in this delicious podcast.
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
-
-
Cooking Tips from Swati's Kitchen
- De : Swati Sani
- Lu par : Swati Sani
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In every episode of Cooking Tips from Swati’s Kitchen, homechef Swati shares a simple hack to make everyday cooking easier and tastier.
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
-
-
In the Cut with Ghetto Gastro
- De : Jon Gray, Pierre Serrao, Lester Walker
- Lu par : Jon Gray, Pierre Serrao, Lester Walker
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Join in on a trip down the sidewalks of the Bronx with culinary collective Ghetto Gastro for In the Cut, a gastronomical deep dive into the dishes and cultures that shape the New York foodscape. From “Chopped Stease” and hood Chinese to “Twerk n Jerk” and mofongo, Ghetto Gastro takes us through the origins and legacy of the borough’s food culture.
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
-
-
Books That Cook: Food & Fiction
- De : Jennifer Cognard-Black, The Great Courses
- Lu par : Jennifer Cognard-Black
- Durée : 5 h et 20 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Professor Jennifer Cognard-Black takes you on a culinary tour of fiction, from Proust’s evocative madeleine and the voracious hunger of fairy tales to the intersection of recipes with storytelling and the emotional consumption of food on film. These lessons look at how food can be so much more than mere set dressing in a great story.
-
Books That Cook: Food & Fiction
- Lu par : Jennifer Cognard-Black
- Durée : 5 h et 20 min
- Date de publication : 18/05/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 26,89 €
-
-
-
Introducción a la cultura japonesa: Platillos populares y menús izakaya [Introduction to Japanese Culture: Popular Dishes and Izakaya Menus]
- De : Kodansha
- Lu par : Fran Mendez
- Durée : 42 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
En Japón, durante todo el año se celebran numerosos festivales y otros eventos. Aquí damos a conocer sus encantos y su historia.
-
Introducción a la cultura japonesa: Platillos populares y menús izakaya [Introduction to Japanese Culture: Popular Dishes and Izakaya Menus]
- Lu par : Fran Mendez
- Durée : 42 min
- Date de publication : 06/10/2020
- Langue : Espagnol
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 8,98 €
-
-
-
A Dog Year
- The Story of a Maladjusted Therapist and the Homeless Shih Tzus That Rescued Her
- De : Allison Hilborn-Tatro
- Lu par : Cassandra Campbell
- Durée : 5 h et 14 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Ever since getting sober a few years ago, Allison Hilborn-Tatro has been dedicated to achieving what she calls "radical stability" in her life. She’s up before five each morning and asleep by nine every night. Her days as a family therapist and mother to one good-natured Labradoodle are orchestrated down to the minute, with little room for anything unexpected to barge in and knock her off the wagon. That is, until the death of a neighbor she barely knew leaves her in possession of his two orphaned Shih Tzus.
-
A Dog Year
- The Story of a Maladjusted Therapist and the Homeless Shih Tzus That Rescued Her
- Lu par : Cassandra Campbell
- Durée : 5 h et 14 min
- Date de publication : 09/01/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 26,89 €
-
-
-
How Chefs Holiday
- De : Dana Cowin
- Lu par : Dana Cowin
- Durée : 1 h et 1 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Once fall hits and the chilly weather settles in, the holiday season has begun! And nothing embodies holiday spirit more than the continuing of family traditions that have been passed down from generation to generation. May it be sharing stories at the dinner table, laughs on the porch, or just time spent alone - everyone has their own ritual. Join Dana Cowin, author and former editor-in-chief of Food & Wine, as she chats with some of today’s most popular chefs and food personalities.
-
How Chefs Holiday
- Lu par : Dana Cowin
- Durée : 1 h et 1 min
- Date de publication : 31/10/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 7,14 €
-
-
-
Our Harlem
- Seven Days of Cooking, Music and Soul at the Red Rooster
- De : Marcus Samuelsson
- Lu par : Marcus Samuelsson
- Durée : 6 h et 5 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
To hear Ethiopian and Swedish chef, TV personality, and restauranteur Marcus Samuelsson cook with special guests at the Red Rooster restaurant is to make an audio pilgrimage to Harlem. Listeners will get to know the iconic neighborhood, Marcus’ home, through its food, its history, and - most importantly - its people.
-
Our Harlem
- Seven Days of Cooking, Music and Soul at the Red Rooster
- Lu par : Marcus Samuelsson
- Durée : 6 h et 5 min
- Date de publication : 27/06/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 8,93 €
-
-
-
First Eat with Nakkiah Lui
- De : Nakkiah Lui, Nicola Harvey
- Lu par : Nakkiah Lui, Miranda Tapsell
- Durée : 4 h et 32 min
- Enregistrement original
-
Global
-
Performance
-
Histoire
“I love food” Nakkiah Lui says, and in the next breath whispers “so give us back our land”. In First Eat, a confrontational, raw and highly personal exploration of food politics, power and body sovereignty, Nakkiah Lui asks how our meals would look different if First Nations people owned the land from which the food came. First Eat is about more than just food, it’s an aural feast for a rich future.
-
First Eat with Nakkiah Lui
- Lu par : Nakkiah Lui, Miranda Tapsell
- Durée : 4 h et 32 min
- Date de publication : 22/06/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 9,63 €
-