
Nouveau chez Audible ?
Titres dans Pâtisserie et desserts
-
-
Air Fryer Delights
- Effortless and Flavorful Cooking for Every Meal
- De : Macc Dundee
- Lu par : Anthony Williams Jr.
- Durée : 27 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In 'Air Fryer Delights: Effortless and Flavorful Cooking for Every Meal,' embark on a culinary adventure that transforms ordinary meals into extraordinary delights. Discover the art of healthier cooking with the air fryer, unlocking a world of crispiness without compromising on flavor.
-
Air Fryer Delights
- Effortless and Flavorful Cooking for Every Meal
- Lu par : Anthony Williams Jr.
- Durée : 27 min
- Date de publication : 29/05/2024
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
3,55 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Ratio
- The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking (Ruhlman's Ratios)
- De : Michael Ruhlman
- Lu par : Michael Ruhlman
- Durée : 7 h et 4 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
When you know a culinary ratio, it’s not like knowing a single recipe, it’s instantly knowing a thousand. Cooking with ratios will unchain you from recipes and set you free. With thirty-three ratios and suggestions for enticing variations, Ratio is the truth of cooking: basic preparations that teach us how the fundamental ingredients of the kitchen—water, flour, butter and oils, milk and cream, and eggs—work. Change the ratio and bread dough becomes pasta dough, cakes become muffins become popovers become crepes.
-
Ratio
- The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking (Ruhlman's Ratios)
- Lu par : Michael Ruhlman
- Durée : 7 h et 4 min
- Date de publication : 19/12/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
13,82 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Keto Air Fryer Cookbook
- Easy and Healthy Low Carb Recipes You’ll Want to Try ASAP
- De : Brandon Hearn
- Lu par : Mike Hammond
- Durée : 1 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
With the easy and healthy Keto Air Fryer Cookbook, you don’t have to sacrifice your health to enjoy fried foods. Become an air fryer master and impress your family, friends, and guests!
-
-
Fun one
- Écrit par : John A. Schlesinger le 10/04/2019
-
Keto Air Fryer Cookbook
- Easy and Healthy Low Carb Recipes You’ll Want to Try ASAP
- Lu par : Mike Hammond
- Durée : 1 h et 19 min
- Date de publication : 26/03/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
6,24 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
The Beginner's Guide to a Plant-Based Diet
- Use the Newest 3 Weeks Plant-Based Diet Meal Plan to Reset & Energize Your Body. Easy, Healthy and Whole Foods Recipes to Kick-Start a Healthy Eating
- De : Brandon Hearn
- Lu par : Eddie Leonard Jr.
- Durée : 1 h et 29 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
So, you have made the big decision to take control of your health and join the whole-food plant-based diet movement. Congratulations! You have just made one of the best decisions of your life! This plant-based-diet beginners guide should help you get started. Discover the stress-free way to start a plant-based diet with easy, everyday comfort recipes.
-
-
Great, lovely book
- Écrit par : John A. Schlesinger le 10/04/2019
-
The Beginner's Guide to a Plant-Based Diet
- Use the Newest 3 Weeks Plant-Based Diet Meal Plan to Reset & Energize Your Body. Easy, Healthy and Whole Foods Recipes to Kick-Start a Healthy Eating
- Lu par : Eddie Leonard Jr.
- Durée : 1 h et 29 min
- Date de publication : 26/03/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
6,24 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
The Cookie Chronicles
- De : Aaron Hall
- Lu par : Meagan Belflower
- Durée : 1 h et 1 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
From ancient ovens to modern kitchens, this delightful guide takes you on a mouthwatering journey through the history, culture, and endless creativity of cookies. Packed with fun facts, sweet stories, and a couple of must-try recipes, it's perfect for bakers, snackers, and anyone who believes life is better with a cookie (or three).
-
The Cookie Chronicles
- Lu par : Meagan Belflower
- Durée : 1 h et 1 min
- Date de publication : 10/07/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
6,24 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Postres y Helados
- Selección de las mejores recetas de la cocina británica
- De : Diana Baker
- Lu par : Lucía Salcedo
- Durée : 2 h et 12 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
En este audiolibro encontrarás más de 130 recetas dulces tradicionales inglesas, que incluyen de todo: postres clásicos, postres hervidos, con frutas, tartas irresistibles, opciones con gelatina, salsas dulces y hasta helados caseros que se disfrutan en cualquier parte del mundo.
-
Postres y Helados
- Selección de las mejores recetas de la cocina británica
- Lu par : Lucía Salcedo
- Durée : 2 h et 12 min
- Date de publication : 01/07/2025
- Langue : Espagnol
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
3,13 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Dziadzia Gienek’s Authentic Polish Desserts
- Traditional Cooking Series, Book 2
- De : HarvestGuard Publications
- Lu par : Kelli Helle
- Durée : 4 h et 31 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
With Dziadzia Gienek’s Traditional Polish Desserts, you can bring the heartwarming flavors of Poland into your own home, no matter where you are in the world.
-
Dziadzia Gienek’s Authentic Polish Desserts
- Traditional Cooking Series, Book 2
- Lu par : Kelli Helle
- Série : Traditional Cooking Series, Volume 2
- Durée : 4 h et 31 min
- Date de publication : 30/06/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
13,42 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Mastering Sourdough Bread
- Step by Step Guidance, Expert Tips and Tricks, and Diverse Recipes to Make Artisan Bread at Home
- De : Molly Eldridge
- Lu par : Jenny Kutnow
- Durée : 3 h et 40 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Imagine the satisfaction of baking a perfect sourdough loaf right in your kitchen. "Mastering Sourdough Bread" makes this dream a reality, even for complete beginners. Have complex recipes and confusing instructions held you back? This book simplifies the process with: Step-by-Step guidance with easy-to-follow instructions. Diverse recipes from classic loaf variations. Simple options fitting into even the busiest schedules. Expert tips on handling dough fermentation and achieving perfect texture and flavor. And much, much more Overcome your fears and embrace the joy of baking.
-
Mastering Sourdough Bread
- Step by Step Guidance, Expert Tips and Tricks, and Diverse Recipes to Make Artisan Bread at Home
- Lu par : Jenny Kutnow
- Durée : 3 h et 40 min
- Date de publication : 27/05/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
13,42 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Everything Pumpkin
- The Ultimate Pumpkin Cookbook Featuring 100+ Seasonal Recipes
- De : Rachel Ford
- Lu par : Jo Lauderdale
- Durée : 4 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Over 100 tried-and-true recipes to bring pumpkin into your life! Whether you’re looking for sweet or savory, meals or appetizers, snacks or desserts, this book has you covered. A tantalizing blend of classics and imaginative new flavor combinations, incorporating this superfood into your life has never been easier – or more delicious!
-
Everything Pumpkin
- The Ultimate Pumpkin Cookbook Featuring 100+ Seasonal Recipes
- Lu par : Jo Lauderdale
- Durée : 4 h et 19 min
- Date de publication : 23/05/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
13,42 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Baking Across America
- A Vintage Recipe Road Trip
- De : B. Dylan Hollis
- Lu par : B. Dylan Hollis
- Durée : 3 h et 21 min
- Version abrégée
-
Global
-
Performance
-
Histoire
From the deserts of the Southwest to the shining Atlantic Coast, the USA is as sweet as it gets. In this tour de food, B. Dylan Hollis takes you on a delicious road trip to taste everything from the coffee-crazed creations of the Pacific Northwest to the larger-than-life sheet cakes of Texas. You’ll be hitting the pavement in vintage style as you journey with Dylan through the culture capitals of America to savor the very best bakes the nation has to offer.
-
Baking Across America
- A Vintage Recipe Road Trip
- Lu par : B. Dylan Hollis
- Durée : 3 h et 21 min
- Date de publication : 20/05/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
27,42 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
So Much S'more to Do
- De : Becky Rasmussen
- Lu par : L B Neibaur
- Durée : 40 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Ever thought about making your s'more into a toasted gourmet masterpiece? This book will show you there is so much s'more to the delicious campfire staple. With over 50 easy variations to the original, it's time to take your same old s'more and kick it up a notch!
-
So Much S'more to Do
- Lu par : L B Neibaur
- Durée : 40 min
- Date de publication : 14/04/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
3,55 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
By Bread Alone
- A Baker's Reflections on Hunger, Longing, and the Goodness of God
- De : Kendall Vanderslice, Peter Reinhart - foreword
- Lu par : Kendall Vanderslice
- Durée : 7 h et 37 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Our spiritual lives are deeply connected to bread—the bread we break with family and friends and the Bread that is Christ's Body, given and broken for us. It's easy to choose the cheapest, most convenient option, but the life of Jesus and the story of Scripture, as well as the substance of bread itself, shows us that there is more. In By Bread Alone, Kendall Vanderslice, a professional baker and practical theologian who spends her days elbow-deep in dough, reveals that there is no food more spiritually significant than bread—whether eating, baking, sharing, or breaking.
-
By Bread Alone
- A Baker's Reflections on Hunger, Longing, and the Goodness of God
- Lu par : Kendall Vanderslice
- Durée : 7 h et 37 min
- Date de publication : 14/03/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
15,70 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Sourdough Cut to the Taste!
- The Easy Way to Fit Sourdough Baking into Your Life!
- De : Kenny Coates
- Lu par : Kenny Coates
- Durée : 46 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Want to make sourdough but don’t have the time or don’t know how or where to start? Sourdough—Cut to the Taste! shows you how and walks you through making the all-important starter from scratch.
-
Sourdough Cut to the Taste!
- The Easy Way to Fit Sourdough Baking into Your Life!
- Lu par : Kenny Coates
- Durée : 46 min
- Date de publication : 23/02/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
3,55 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Breadsong
- How Baking Changed Our Lives
- De : Kitty Tait, Al Tait
- Lu par : Kitty Tait, Al Tait
- Durée : 4 h et 14 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This is the story of Kitty Tait who was a chatty, bouncy and full-of-life 14-year-old until she was overwhelmed by a cloud of depression and anxiety and she withdrew from the world. Her family tried everything to help her but she slipped further away. One day her dad Alex, a teacher, baked a loaf of bread with her and that small moment changed everything. One loaf quickly escalated into an obsession and Kitty started to find her way out of the terrible place she was in. After a few months, she and her dad opened the Orange Bakery, where queues now regularly snake down the street.
-
Breadsong
- How Baking Changed Our Lives
- Lu par : Kitty Tait, Al Tait
- Durée : 4 h et 14 min
- Date de publication : 28/04/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
8,80 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Sourdough Culture
- A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
- De : Eric Pallant
- Lu par : Daniel Henning
- Durée : 9 h et 54 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Sourdough bread fueled the labor that built the Egyptian pyramids. The Roman Empire distributed free sourdough loaves to its citizens to maintain political stability. More recently, amidst the COVID-19 pandemic, sourdough bread baking became a global phenomenon as people contended with being confined to their homes and sought distractions from their fear, uncertainty, and grief. In Sourdough Culture, environmental science professor Eric Pallant shows how throughout history, sourdough bread baking has always been about survival.
-
Sourdough Culture
- A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
- Lu par : Daniel Henning
- Durée : 9 h et 54 min
- Date de publication : 26/04/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
31,42 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
The Basics of Baking: How to Make Breads, Biscuits, and Other Homemade Goodies Includes No-Fail Bread Recipes
- Homestead Basics, Book 7
- De : David Nash
- Lu par : Robert Asher
- Durée : 45 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Do you want to bake bread but don’t know where to start? The Basics of Baking is a practical guide that takes the mystery out of making wonderful fresh bread. This audiobook shares simple yet practical knowledge which covers all aspects needed to begin to learn how to bake healthy loaves of simple bread. The audiobook is suited to new bakers and those wanting ideas for simple and tasty meals. Get this guide now to make your bread baking desires a reality.
-
The Basics of Baking: How to Make Breads, Biscuits, and Other Homemade Goodies Includes No-Fail Bread Recipes
- Homestead Basics, Book 7
- Lu par : Robert Asher
- Série : Homestead Basics, Volume 7
- Durée : 45 min
- Date de publication : 08/10/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
3,55 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
The Hebridean Baker
- Recipes and Wee Stories from the Scottish Islands
- De : Coinneach MacLeod
- Lu par : Coinneach MacLeod
- Durée : 1 h et 59 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Hebridean Baker has a global following and with nearly 10 million views of his recipe and lifestyle videos on TikTok. His unique style and wholesome and delicious traditional Scottish bakes have won him fans around the globe and now, in The Hebridean Baker, Coinneach shares both his fabulous recipes and fascinating stories of island life, offering a true taste of Scotland's wild and windswept Outer Hebrides.
-
The Hebridean Baker
- Recipes and Wee Stories from the Scottish Islands
- Lu par : Coinneach MacLeod
- Durée : 1 h et 59 min
- Date de publication : 14/10/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
26,43 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
TikTok Influenced Recipes
- 44 Dessert Recipes from One of the Biggest Social Media Platforms
- De : Adonis Gillespie
- Lu par : Dan Molson
- Durée : 1 h et 6 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
You want to make it, but you have to watch the video several times to see the ingredients or pause the video if the creator was nice enough to share the ingredients in the video. The ingredients might be shown, but the creator didn’t get the spice bottle all the way on the screen. Someone may ask in the comment section what spices were used or how much was used, but again, the creator may not provide the answer.
-
TikTok Influenced Recipes
- 44 Dessert Recipes from One of the Biggest Social Media Platforms
- Lu par : Dan Molson
- Durée : 1 h et 6 min
- Date de publication : 25/06/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
6,24 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Keto Desserts Cookbook
- 90 Easy Fat Bomb Recipes to Lose Weight Eating Delicious Food Every Time, Without Losing Life Energy
- De : Veronika Sacher
- Lu par : Miranda Vivanco
- Durée : 2 h et 2 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Would you like to own a book that includes a ton of delicious desserts that are allowed on your keto diet plan? If you are positively sure the answer is yes to either of those questions, take a look at what your new Keto Desserts Cookbook can provide for you and your family. No matter how busy you are, preparing a healthy and balanced meal should be your first priority. If you wish to succeed in your health and fitness goals, you can begin by enjoying healthier choices in dessert lined by better understanding how they are properly prepared.
-
Keto Desserts Cookbook
- 90 Easy Fat Bomb Recipes to Lose Weight Eating Delicious Food Every Time, Without Losing Life Energy
- Lu par : Miranda Vivanco
- Durée : 2 h et 2 min
- Date de publication : 14/06/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
6,24 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Alfajores [Caramel Cookies]
- Arrollados - Facturas: Maestras Pasteleras [Rolled - Invoices: Pastry Teachers]
- De : Cookina
- Lu par : Iraima Arrechedera
- Durée : 1 h et 2 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Para tener éxito elaborando alfajores, arrollados y facturas hay que practicar, ejercitar y descubrir los gustos que más tientan a nuestras familias y amigos. Estos productos permiten probar, cambiar, combinar e incorporar distintos dulces. A la hora de servir meriendas, postres o mesas dulces; los alfajores, arrollados y facturas aparecen primeros entre las opciones.
-
Alfajores [Caramel Cookies]
- Arrollados - Facturas: Maestras Pasteleras [Rolled - Invoices: Pastry Teachers]
- Lu par : Iraima Arrechedera
- Durée : 1 h et 2 min
- Date de publication : 07/05/2021
- Langue : Espagnol
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
6,24 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-