
Women Who Eat Better Carbs in Midlife Age Better - AI Podcast
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de cette écoute
- Women who ate more whole fruits, vegetables, legumes and whole grains in their 40s and 50s had up to 31% better odds of aging without disease or decline
- Diets high in white bread, sugary snacks and processed carbs were linked to significantly worse mental, physical and metabolic health in older age
- Eating carbs with little fiber, typical of most processed foods, was tied to a 29% drop in the chance of healthy aging across all categories
- Consistent intake of high-quality carbs over many years had a stronger effect on aging than temporary diet changes made later in life
- If your gut is compromised, even healthy carbs cause problems, so start with simple carbs like fruit and white rice, then reintroduce fiber slowly once your gut heals

Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Ce que les auditeurs disent de Women Who Eat Better Carbs in Midlife Age Better - AI Podcast
Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.
Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.