
Tip of the Tongue Episode 273: Julia Child's Kitchen
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de cette écoute
In 2001 Paula Johnson, Director of the American Food History Project at the Smithsonian’s National Museum of American History, and colleagues traveled to Cambridge, MA to visit Julia Child as she was planning to relocate to California. She oversaw the installation of the Julia Child kitchen at the Smithsonian. And what began as a temporary exhibit has survived a move within the museum and continues to be a popular exhibit.
The exhibit is so popular that it has its own Fact Sheet on the Smithsonian website.
Paula has written a book about the entire experience with wonderful anecdotes about the journey to where the exhibit/kitchen is today.
Listen to our conversation. It’s on Tip of the Tongue.
Get full access to Tip of the Tongue at tipofthetongue.substack.com/subscribe

Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Ce que les auditeurs disent de Tip of the Tongue Episode 273: Julia Child's Kitchen
Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.
Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.