
Food choices: beyond gut feelings
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de cette écoute
What is your first concern regarding food? Does food safety cross your mind when you think about what to eat? For close to half Europeans it is the case, as EFSA social scientist Domagoj Vrbos explains to us. Come and sit at our table in this first episode of “Science on the menu”, in which we will talk you through the insights of the latest Eurobarometer, unveiling EU citizens’ perception about food risks and how those influence what we eat.
If after this episode you are still hungry for information, check out the country factsheets and navigate this dynamic map of food safety concerns across the EU.
Your opinion matters! Please take this brief survey to share your thoughts on our podcast.

Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Ce que les auditeurs disent de Food choices: beyond gut feelings
Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.
Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.