Couverture de Episode 1: Maggie Campbell on Exclusion in Booze

Episode 1: Maggie Campbell on Exclusion in Booze

Episode 1: Maggie Campbell on Exclusion in Booze

Écouter gratuitement

Voir les détails

À propos de cette écoute

For The Messy Epicure's very first show ever(!), my guest is Maggie Campbell, rum distiller, all-around drinks expert and strong voice for the underrepresented in the drinks world. We talk about coming to grips with the history of slavery and colonization in making liquor, who gets held up as the "face" of booze brands, and why liquor distributors are full of dinosaurs. But also some more upbeat, fun stuff, too!

SPECIAL THANKS: Gladys Horiuchi of the Wine Institute (https://wineinstitute.org/) and Dr. Bart Watson of the Brewers Association (https://www.brewersassociation.org/)

LINKS:
Maggie's distillery, Privateer Rum: https://privateerrum.com/
ZAFA Wines, home of Black winemaker Krista Scruggs: https://zafawines.com/
Rebel Rebel wine bar in Somerville, Mass.: https://www.rebelrebelsomerville.com/
Meers Burger in Meers, Okla.: https://www.facebook.com/MeersBurger/

Theme music: Upbeat Forever by Kevin MacLeod
Link: https://incompetech.filmmusic.io/song/5011-upbeat-forever
License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Episode 1: Maggie Campbell on Exclusion in Booze

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.