Couverture de Crunch time for insects

Crunch time for insects

Crunch time for insects

Écouter gratuitement

Voir les détails

À propos de cette écoute

What’s your idea of a tasty snack? Fruit, biscuits, bread and jam perhaps? What would you say if you were offered something more adventurous – fried crickets or grasshoppers? Popular in some countries such as Thailand and Mexico, they are often eaten with chili and lime. In Europe, reactions are mixed! Our expert Ermolaos Ververis explains how EFSA’s novel foods team assesses whether foods such as insects are safe, and he makes us rethink what we know as staple foods in Europe. Come join us for this episode of Science on the Menu, where we even put these questions to the test.

Your opinion matters! Please take this brief survey to share your thoughts on our podcast.

Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Crunch time for insects

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.