
Crop It Like It's Hot: How plant breeders bring new wheat varieties to market
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de cette écoute
This episode delves into the complexities of plant breeding as we visit DSV's breeding centre in Oxfordshire and discuss how a new variety is bred and the steps required to bring it to market. Join Ash Ellwood as she takes a tour of the facility while chatting with DSV's wheat breeder, Dr Matthew Kerton. Also, our brand-new addition to the podcast features five growers from around the country sharing their favourite meals to have in the field during harvest time, ranging from pheasant to prawn toast!

Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Aucun commentaire pour le moment