Couverture de Com funcionen les granges de cargols: l'ostra de terra catalana

Com funcionen les granges de cargols: l'ostra de terra catalana

Com funcionen les granges de cargols: l'ostra de terra catalana

Écouter gratuitement

Voir les détails

À propos de cette écoute

A les portes d'una nova edició de l'Aplec del Caragol de Lleida, descobrim com és la cria de cargols en granja: la ramaderia més petita. Josep Antoni Marcelo, gerent de Cal Jep, una explotació a Castellfollit del Boix, al Bages, explica com ho fan. Amb Toni Massanés també fem una pinzellada sobre la cuina índia, on mengen cargols a determinades regions del país. Pugem a la barca de la Cristina Caparrós, amb qui parlem de les migas de peix, un plat molt de pescadors. A més, Philippe Regol, el nostre crític gastronòmic de capçalera, ens explica com és el nou Direkte d'Arnau Muñío i també analitza cap a on pot anar la nova cuina catalana. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim la frase caçada al vol en un restaurant per Salvador Garcia-Arbós.
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Com funcionen les granges de cargols: l'ostra de terra catalana

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.