
Chicken aioli salad, Côtes du Rhône and The Idol
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de cette écoute
It's become apparent that Sophie and Hannah are only able to record during climactic extremes, so coming to you from a melting podcast studio: welcome to season three! On the menu: a chicken aioli salad paired with a delightful Côtes du Rhône from Vignerons d'Estezargues. On our minds: cuttlefish, The Idol, and where is actually good to go during the London summer.
Recorded and mixed by Jacob Oak Welsh
Cover image taken by Marcus Brown
Music is Horrible by Mela
DM us your agony aunt questions at @illhavewhatsheshavingpod
Follow us on Instagram @sophiewyburd @hannahcrosb
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Aucun commentaire pour le moment