
The Future of Food (WIRED Guides)
How to Feed the Planet Without Destroying It
Impossible d'ajouter des articles
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Acheter pour 17,62 €
Aucun moyen de paiement n'est renseigné par défaut.
Désolés ! Le mode de paiement sélectionné n'est pas autorisé pour cette vente.
-
Lu par :
-
Roy McMillan
-
De :
-
Matthew Reynolds
-
WIRED
À propos de cette écoute
Brought to you by Penguin.
With a global population estimated to reach nearly 10 billion by 2050, we face a huge challenge in feeding everyone on the planet. How is that to be achieved?
In this brilliantly insightful one-stop guide, WIRED journalist Matt Reynolds assesses the limits and drawbacks of current food production and looks at the ways in which they can be tackled. He considers the potential for lab-grown meat to replace inefficient livestock farming. He talks to the scientists hoping to perfect more productive and disease-resistant crops. He explores initiatives to make agriculture less environmentally damaging and to reduce food waste. And he addresses the fundamental question: how do we feed more people while using fewer of the Earth's resources?
©2021 Matthew Reynolds (P)2021 Penguin Audio
Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !