Nouveau chez Audible ?
Résultats de "Philip Lymbery" dans Toutes les catégories
-
-
Cultivated Meat to Secure Our Future
- Hope for Animals, Food Security, and the Environment
- De : Michel Vandenbosch, Philip Lymbery
- Lu par : Thomas Martin
- Durée : 5 h et 27 min
- Version intégrale
-
Global0
-
Performance0
-
Histoire0
This provocative book informs, inspires, and opens debates about cultivated meat through an amazing collection of visionary and respected contributors. Each essay in this collection powerfully presents the latest research and opinions regarding its potential for solving our current planetary crises.
-
Cultivated Meat to Secure Our Future
- Hope for Animals, Food Security, and the Environment
- Lu par : Thomas Martin
- Durée : 5 h et 27 min
- Date de publication : 23/10/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
17,91 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Sixty Harvests Left
- How to Reach a Nature-Friendly Future
- De : Philip Lymbery
- Lu par : Barnaby Edwards
- Durée : 11 h et 16 min
- Version intégrale
-
Global0
-
Performance0
-
Histoire0
Taking its title from a chilling warning made by the United Nations that the world’s soils could be lost within a lifetime, Sixty Harvests Left uncovers how the food industry is threatening the planet. Put simply, without soils there will be no food: game over. And time is running out.
-
Sixty Harvests Left
- How to Reach a Nature-Friendly Future
- Lu par : Barnaby Edwards
- Durée : 11 h et 16 min
- Date de publication : 18/08/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
15,66 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Dead Zone
- Where the Wild Things Were
- De : Philip Lymbery
- Lu par : Barnaby Edwards
- Durée : 12 h et 43 min
- Version intégrale
-
Global0
-
Performance0
-
Histoire0
A tour of some of the world's most iconic and endangered species - and what we can do to save them. Climate change and habitat destruction are not the only culprits behind so many animals facing extinction. The impact of consumer demand for cheap meat is equally devastating, and it is vital that we confront this problem if we are to stand a chance of reducing its effect on the world around us. Our planet's resources are reaching a breaking point.
-
Dead Zone
- Where the Wild Things Were
- Lu par : Barnaby Edwards
- Durée : 12 h et 43 min
- Date de publication : 09/03/2017
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
19,43 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-
-
-
Farmageddon
- The True Cost of Cheap Meat
- De : Philip Lymbery, Isabel Oakeshott
- Lu par : Julian Elfer
- Durée : 13 h et 39 min
- Version intégrale
-
Global0
-
Performance0
-
Histoire0
Farm animals have been disappearing from our fields as the production of food has become a global industry. We no longer know for certain what is entering the food chain and what we are eating - as the UK horsemeat scandal demonstrated. We are reaching a tipping point as the farming revolution threatens our countryside, health, and the quality of our food wherever we live in the world.
-
Farmageddon
- The True Cost of Cheap Meat
- Lu par : Julian Elfer
- Durée : 13 h et 39 min
- Date de publication : 15/04/2014
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
29,66 € ou gratuit avec l'essai. Renouvellement automatique à 9,95 €/mois après l'essai. Voir conditions d'éligibilité
-