
Nouveau chez Audible ?
Titres dans Pâtisserie et desserts
-
-
Muffin
- De : Massimiliano Monari
- Lu par : Francesca Di Modugno
- Durée : 40 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Le Audioricette sono un nuovo modo per scoprire e approfondire la preparazione, le caratteristiche e la storia dei tuoi piatti preferiti. Ogni audiobook contiene la spiegazione passo passo di tre semplici e gustose ricette per stuzzicare la tua fantasia in cucina, e una ricca e approfondita sezione sulla storia e le caratteristiche dei piatti. La cultura gastronomica anglosassone ci ha fatto conoscere numerose delizie per il palato, soprattutto dessert e preparazioni per le festività.
-
Muffin
- Lu par : Francesca Di Modugno
- Durée : 40 min
- Date de publication : 22/12/2016
- Langue : Italien
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 0,96 €
-
-
-
Ratio
- The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking (Ruhlman's Ratios)
- De : Michael Ruhlman
- Lu par : Michael Ruhlman
- Durée : 7 h et 4 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
When you know a culinary ratio, it’s not like knowing a single recipe, it’s instantly knowing a thousand. Cooking with ratios will unchain you from recipes and set you free. With thirty-three ratios and suggestions for enticing variations, Ratio is the truth of cooking: basic preparations that teach us how the fundamental ingredients of the kitchen—water, flour, butter and oils, milk and cream, and eggs—work. Change the ratio and bread dough becomes pasta dough, cakes become muffins become popovers become crepes.
-
Ratio
- The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking (Ruhlman's Ratios)
- Lu par : Michael Ruhlman
- Durée : 7 h et 4 min
- Date de publication : 19/12/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,82 €
-
-
-
Air Fryer Delights
- Effortless and Flavorful Cooking for Every Meal
- De : Macc Dundee
- Lu par : Anthony Williams Jr.
- Durée : 27 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In 'Air Fryer Delights: Effortless and Flavorful Cooking for Every Meal,' embark on a culinary adventure that transforms ordinary meals into extraordinary delights. Discover the art of healthier cooking with the air fryer, unlocking a world of crispiness without compromising on flavor.
-
Air Fryer Delights
- Effortless and Flavorful Cooking for Every Meal
- Lu par : Anthony Williams Jr.
- Durée : 27 min
- Date de publication : 29/05/2024
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 3,55 €
-
-
-
Postres y Helados
- Selección de las mejores recetas de la cocina británica
- De : Diana Baker
- Lu par : Lucía Salcedo
- Durée : 2 h et 12 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
En este audiolibro encontrarás más de 130 recetas dulces tradicionales inglesas, que incluyen de todo: postres clásicos, postres hervidos, con frutas, tartas irresistibles, opciones con gelatina, salsas dulces y hasta helados caseros que se disfrutan en cualquier parte del mundo.
-
Postres y Helados
- Selección de las mejores recetas de la cocina británica
- Lu par : Lucía Salcedo
- Durée : 2 h et 12 min
- Date de publication : 01/07/2025
- Langue : Espagnol
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 3,13 €
-
-
-
Dziadzia Gienek’s Authentic Polish Desserts
- Traditional Cooking Series, Book 2
- De : HarvestGuard Publications
- Lu par : Kelli Helle
- Durée : 4 h et 31 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
With Dziadzia Gienek’s Traditional Polish Desserts, you can bring the heartwarming flavors of Poland into your own home, no matter where you are in the world.
-
Dziadzia Gienek’s Authentic Polish Desserts
- Traditional Cooking Series, Book 2
- Lu par : Kelli Helle
- Série : Traditional Cooking Series, Volume 2
- Durée : 4 h et 31 min
- Date de publication : 30/06/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,42 €
-
-
-
Whippet
- Le départ d'un ami
- De : Huguette Thiboutot
- Lu par : Lambert
- Durée : 35 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Êtes-vous de ceux qui déshabillent leurs Whippet avant de les manger ? Ou encore faites-vous partie de ceux qui font exploser la coque de chocolat avant de les déguster ? Peu importe la technique, le Whippet demeure le deuxième biscuit le plus vendu au Québec. Inventé et produit en sol québécois, il est un fleuron de la culture québécoise selon plusieurs. Le biscuit causera une commotion quand l’usine qui le fabrique sera délocalisée à l’extérieur du Québec en 2020. Un abandon selon certains… dont il ne restera que des miettes.
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 7,87 €
-
-
-
Keto Air Fryer Cookbook
- Easy and Healthy Low Carb Recipes You’ll Want to Try ASAP
- De : Brandon Hearn
- Lu par : Mike Hammond
- Durée : 1 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
With the easy and healthy Keto Air Fryer Cookbook, you don’t have to sacrifice your health to enjoy fried foods. Become an air fryer master and impress your family, friends, and guests!
-
-
Fun one
- Écrit par : John A. Schlesinger le 10/04/2019
-
Keto Air Fryer Cookbook
- Easy and Healthy Low Carb Recipes You’ll Want to Try ASAP
- Lu par : Mike Hammond
- Durée : 1 h et 19 min
- Date de publication : 26/03/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 €
-
-
-
The Beginner's Guide to a Plant-Based Diet
- Use the Newest 3 Weeks Plant-Based Diet Meal Plan to Reset & Energize Your Body. Easy, Healthy and Whole Foods Recipes to Kick-Start a Healthy Eating
- De : Brandon Hearn
- Lu par : Eddie Leonard Jr.
- Durée : 1 h et 29 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
So, you have made the big decision to take control of your health and join the whole-food plant-based diet movement. Congratulations! You have just made one of the best decisions of your life! This plant-based-diet beginners guide should help you get started. Discover the stress-free way to start a plant-based diet with easy, everyday comfort recipes.
-
-
Great, lovely book
- Écrit par : John A. Schlesinger le 10/04/2019
-
The Beginner's Guide to a Plant-Based Diet
- Use the Newest 3 Weeks Plant-Based Diet Meal Plan to Reset & Energize Your Body. Easy, Healthy and Whole Foods Recipes to Kick-Start a Healthy Eating
- Lu par : Eddie Leonard Jr.
- Durée : 1 h et 29 min
- Date de publication : 26/03/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 6,24 €
-
-
-
The Hebridean Baker
- Recipes and Wee Stories from the Scottish Islands
- De : Coinneach MacLeod
- Lu par : Coinneach MacLeod
- Durée : 1 h et 59 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Hebridean Baker has a global following and with nearly 10 million views of his recipe and lifestyle videos on TikTok. His unique style and wholesome and delicious traditional Scottish bakes have won him fans around the globe and now, in The Hebridean Baker, Coinneach shares both his fabulous recipes and fascinating stories of island life, offering a true taste of Scotland's wild and windswept Outer Hebrides.
-
The Hebridean Baker
- Recipes and Wee Stories from the Scottish Islands
- Lu par : Coinneach MacLeod
- Durée : 1 h et 59 min
- Date de publication : 14/10/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 26,43 €
-
-
-
Mastering Sourdough Bread
- Step by Step Guidance, Expert Tips and Tricks, and Diverse Recipes to Make Artisan Bread at Home
- De : Molly Eldridge
- Lu par : Jenny Kutnow
- Durée : 3 h et 40 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Imagine the satisfaction of baking a perfect sourdough loaf right in your kitchen. "Mastering Sourdough Bread" makes this dream a reality, even for complete beginners. Have complex recipes and confusing instructions held you back? This book simplifies the process with: Step-by-Step guidance with easy-to-follow instructions. Diverse recipes from classic loaf variations. Simple options fitting into even the busiest schedules. Expert tips on handling dough fermentation and achieving perfect texture and flavor. And much, much more Overcome your fears and embrace the joy of baking.
-
Mastering Sourdough Bread
- Step by Step Guidance, Expert Tips and Tricks, and Diverse Recipes to Make Artisan Bread at Home
- Lu par : Jenny Kutnow
- Durée : 3 h et 40 min
- Date de publication : 27/05/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,42 €
-
-
-
Everything Pumpkin
- The Ultimate Pumpkin Cookbook Featuring 100+ Seasonal Recipes
- De : Rachel Ford
- Lu par : Jo Lauderdale
- Durée : 4 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Over 100 tried-and-true recipes to bring pumpkin into your life! Whether you’re looking for sweet or savory, meals or appetizers, snacks or desserts, this book has you covered. A tantalizing blend of classics and imaginative new flavor combinations, incorporating this superfood into your life has never been easier – or more delicious!
-
Everything Pumpkin
- The Ultimate Pumpkin Cookbook Featuring 100+ Seasonal Recipes
- Lu par : Jo Lauderdale
- Durée : 4 h et 19 min
- Date de publication : 23/05/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,42 €
-
-
-
El Libro De Recetas Completo De Batidos Saludables En Español
- De : Charlie Mason
- Lu par : Mono Vazquez
- Durée : 1 h et 3 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Los batidos son una creación increíble que tiene el poder de retener una variedad de ingredientes buenos para usted, todo en una deliciosa mezcla. Si está buscando perder peso, obtener un mejor impulso de energía que dure más tiempo, ansioso por una piel más radiante, o simplemente buscando una manera fácil de consumir sus frutas y vegetales, ¡este libro es el adecuado para usted!
-
El Libro De Recetas Completo De Batidos Saludables En Español
- Lu par : Mono Vazquez
- Durée : 1 h et 3 min
- Date de publication : 09/04/2025
- Langue : Espagnol
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 9,40 €
-
-
-
Chilling Secrets of Vanilla
- Unveiling the Mysteries of Vanilla and the Enigmatic Allure of Vanilla
- De : Fiona Adele Walsh
- Lu par : C.S Cyan
- Durée : 11 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Although vanilla is among the most often used flavors worldwide, many people still find it a mystery even beyond its recognizable taste and aroma. It has a rich history, a difficult growing technique, and a variety of applications beyond baking. People have been enthralled with its basic yet delicious taste for millennia; knowing its sources and manufacturing helps one to better appreciate why it is such a prized element. Vanilla comes from the vanilla orchid, technically referred to as Vanilla plan folia. Native to Mexico, the Totonac tribe initially raised it before the Aztecs took up it.
-
Chilling Secrets of Vanilla
- Unveiling the Mysteries of Vanilla and the Enigmatic Allure of Vanilla
- Lu par : C.S Cyan
- Durée : 11 min
- Date de publication : 02/05/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 3,55 €
-
-
-
Baking Across America
- A Vintage Recipe Road Trip
- De : B. Dylan Hollis
- Lu par : B. Dylan Hollis
- Durée : 3 h et 21 min
- Version abrégée
-
Global
-
Performance
-
Histoire
From the deserts of the Southwest to the shining Atlantic Coast, the USA is as sweet as it gets. In this tour de food, B. Dylan Hollis takes you on a delicious road trip to taste everything from the coffee-crazed creations of the Pacific Northwest to the larger-than-life sheet cakes of Texas. You’ll be hitting the pavement in vintage style as you journey with Dylan through the culture capitals of America to savor the very best bakes the nation has to offer.
-
Baking Across America
- A Vintage Recipe Road Trip
- Lu par : B. Dylan Hollis
- Durée : 3 h et 21 min
- Date de publication : 20/05/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 27,42 €
-
-
-
Готисосама дэс. Рецепты из твоих любимых аниме
- De : Сборник
- Lu par : Оксана Шокина
- Durée : 2 h et 33 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Приглашаем тебя окунуться в мир не просто японской кухни – благодаря этой книге ты найдешь множество рецептов из аниме, которые воплощают персонажи на экране. Такояки Аято из "Дьявольских возлюбленных"? Рамен, который так любит Коидзуми-сан? Это и не только! Попробуй приготовить онигири, которые с мастерством готовила героиня из "Кухарки дома майко", оякодон из "Кулинарных скитаний", тамагояки и многое другое – персонажи из твоих любимых аниме ждут, когда ты рискнёшь проявить свой талант великого повара и порадуешь себя вкусной едой за просмотром любимого тайтла.
-
Готисосама дэс. Рецепты из твоих любимых аниме
- Lu par : Оксана Шокина
- Durée : 2 h et 33 min
- Date de publication : 12/03/2025
- Langue : Russe
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 7,05 €
-
-
-
Bees & Honey
- River Cottage Handbook
- De : Rachel de Thample
- Lu par : Richard Trinder
- Durée : 7 h et 7 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
River Cottage Bees & Honey will guide you through a multitude of ways you can protect and attract our precious pollinators. Going beyond beekeeping, you’ll learn how to create a bee-friendly garden (or patio if you’re limited on space), ways to develop habitats if you don’t have space for a beehive, and why other species of bee are as important as honeybees, with a beautiful bee spotter’s guide that will inspire you look a more closely.
-
Bees & Honey
- River Cottage Handbook
- Lu par : Richard Trinder
- Série : River Cottage Handbook
- Durée : 7 h et 7 min
- Date de publication : 13/03/2025
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 €
-
-
-
By Bread Alone
- A Baker's Reflections on Hunger, Longing, and the Goodness of God
- De : Kendall Vanderslice, Peter Reinhart - foreword
- Lu par : Kendall Vanderslice
- Durée : 7 h et 37 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Our spiritual lives are deeply connected to bread—the bread we break with family and friends and the Bread that is Christ's Body, given and broken for us. It's easy to choose the cheapest, most convenient option, but the life of Jesus and the story of Scripture, as well as the substance of bread itself, shows us that there is more. In By Bread Alone, Kendall Vanderslice, a professional baker and practical theologian who spends her days elbow-deep in dough, reveals that there is no food more spiritually significant than bread—whether eating, baking, sharing, or breaking.
-
By Bread Alone
- A Baker's Reflections on Hunger, Longing, and the Goodness of God
- Lu par : Kendall Vanderslice
- Durée : 7 h et 37 min
- Date de publication : 14/03/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 15,70 €
-
-
-
Sourdough Cut to the Taste!
- The Easy Way to Fit Sourdough Baking into Your Life!
- De : Kenny Coates
- Lu par : Kenny Coates
- Durée : 46 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Want to make sourdough but don’t have the time or don’t know how or where to start? Sourdough—Cut to the Taste! shows you how and walks you through making the all-important starter from scratch.
-
Sourdough Cut to the Taste!
- The Easy Way to Fit Sourdough Baking into Your Life!
- Lu par : Kenny Coates
- Durée : 46 min
- Date de publication : 23/02/2023
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 3,55 €
-
-
-
Breadsong
- How Baking Changed Our Lives
- De : Kitty Tait, Al Tait
- Lu par : Kitty Tait, Al Tait
- Durée : 4 h et 14 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This is the story of Kitty Tait who was a chatty, bouncy and full-of-life 14-year-old until she was overwhelmed by a cloud of depression and anxiety and she withdrew from the world. Her family tried everything to help her but she slipped further away. One day her dad Alex, a teacher, baked a loaf of bread with her and that small moment changed everything. One loaf quickly escalated into an obsession and Kitty started to find her way out of the terrible place she was in. After a few months, she and her dad opened the Orange Bakery, where queues now regularly snake down the street.
-
Breadsong
- How Baking Changed Our Lives
- Lu par : Kitty Tait, Al Tait
- Durée : 4 h et 14 min
- Date de publication : 28/04/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 8,80 €
-
-
-
Sourdough Culture
- A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
- De : Eric Pallant
- Lu par : Daniel Henning
- Durée : 9 h et 54 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Sourdough bread fueled the labor that built the Egyptian pyramids. The Roman Empire distributed free sourdough loaves to its citizens to maintain political stability. More recently, amidst the COVID-19 pandemic, sourdough bread baking became a global phenomenon as people contended with being confined to their homes and sought distractions from their fear, uncertainty, and grief. In Sourdough Culture, environmental science professor Eric Pallant shows how throughout history, sourdough bread baking has always been about survival.
-
Sourdough Culture
- A History of Bread Making from Ancient to Modern Bakers
- Lu par : Daniel Henning
- Durée : 9 h et 54 min
- Date de publication : 26/04/2022
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 31,42 €
-