Couverture de The Last Days of Haute Cuisine

The Last Days of Haute Cuisine

The Coming of Age of American Restaurants

Aperçu
Essayer pour 0,00 €
Écoutez en illimité un large choix de livres audio, créations & podcasts Audible Original et histoires pour enfants.
Recevez 1 crédit audio par mois à échanger contre le titre de votre choix - ce titre vous appartient.
Gratuit avec l'offre d'essai, ensuite 9,95 €/mois. Possibilité de résilier l'abonnement chaque mois.

The Last Days of Haute Cuisine

De : Patric Kuh
Lu par : Brian Sutherland
Essayer pour 0,00 €

9,95 € par mois après 30 jours. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 22,40 €

Acheter pour 22,40 €

À propos de ce contenu audio

Combining an insider's passion with down-to-earth humor, chef and food writer Patric Kuh traces the evolution of American high-style restaurants from the 1941 opening of Le Pavillon to the recent rise of less traditional restaurants, such as Le Cirque, Spago, and Danny Meyer's Union Square group. Kuh takes readers inside this high-stakes business, sharing little-known anecdotes, describing legendary cooks and bright new star chefs, and relating his own reminiscences. Populated by a host of food personalities, including Julia Child, M.F.K. Fisher, and James Beard, Kuh's social and cultural history of America's great restaurants reveals the dramatic transformations in U.S. cuisine.

©2001 Patrick Kuh (P)2012 Audible, Inc.
Alimentation et vin Amériques Cuisine Gastronomie
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Commentaires

    "If you believe we are what we eat, this is the book that tells you who we are." (The San Diego Union-Tribune)
    Aucun commentaire pour le moment