
Nouveau chez Audible ?
Résultats Éditeur "HarperCollins Publishers Limited" dans Alimentation et vin
-
-
Humble Pie
- De : Gordon Ramsay
- Lu par : Gordon Ramsay
- Durée : 3 h et 1 min
- Version abrégée
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This is Gordon Ramsay’s autobiography – the first time he has told the full story of how he became the world’s most famous and infamous chef: his difficult childhood, his brother’s heroin addiction and his failed first career as a footballer: all of these things have made him the celebrated culinary talent and media powerhouse that he is today.
-
Humble Pie
- Lu par : Gordon Ramsay
- Durée : 3 h et 1 min
- Date de publication : 16/10/2006
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,70 €
-
-
-
One More Croissant for the Road
- De : Felicity Cloake
- Lu par : Felicity Cloake
- Durée : 9 h et 2 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
One More Croissant for the Road sees ‘the nation’s taster in chief’ Felicity Cloake embark on the trip of a lifetime, cycling 3,500km across France in search of the definitive versions of classic French dishes. Felicity has long established herself as an absolute authority on everything that is important about food. This lively and charming account of her search for the ultimate Quiche Lorraine, la meilleure Tarte Tatin and a Cassoulet par excellence culminates in a triumphant two-wheeled tour of Paris’ boulangeries in pursuit of France’s finest croissant.
-
-
interesting title but ....
- Écrit par : maggy57 le 15/05/2020
-
One More Croissant for the Road
- Lu par : Felicity Cloake
- Durée : 9 h et 2 min
- Date de publication : 13/06/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,62 €
-
-
-
This Is Not a Diet Book: A User's Guide to Eating Well
- De : Bee Wilson
- Lu par : Karen Cass
- Durée : 2 h et 52 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This Is Not a Diet Book is a collection of calm, practical tips and ideas on healthier, happier eating from award-winning food writer Bee Wilson. From unsweetening your palate to rethinking the lunchtime sandwich, This Is Not A Diet Book gathers together some of the wisest, most constructive advice for feeding you and your family.
-
This Is Not a Diet Book: A User's Guide to Eating Well
- Lu par : Karen Cass
- Durée : 2 h et 52 min
- Date de publication : 29/12/2016
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 12,73 €
-
-
-
The Christmas Chronicles: Notes, stories and 100 essential recipes for midwinter
- De : Nigel Slater
- Lu par : Nigel Slater
- Durée : 7 h et 35 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
The Christmas Chronicles is the story of Nigel Slater's love for winter, for the scent of fir and spruce, for ghost stories read with a glass of sloe gin, and beeswax candles with shadows dancing on the ceiling. With recipes, decorations, fables and quick fireside suppers, Nigel guides you through the essential preparations for Christmas and the New Year, with everything you need to enjoy the winter months.
-
The Christmas Chronicles: Notes, stories and 100 essential recipes for midwinter
- Lu par : Nigel Slater
- Durée : 7 h et 35 min
- Date de publication : 19/10/2017
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 16,64 €
-
-
-
The Way We Eat Now
- Strategies for Eating in a World of Change
- De : Bee Wilson
- Lu par : Bee Wilson
- Durée : 12 h et 29 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This is a book about the good, the terrible and the avocado toast. A riveting exploration of the hidden forces behind what we eat, The Way We Eat Now explains how modern food, in all its complexity, has transformed our lives and our world. To re-establish eating as something that gives us both joy and health, we need to find out where we are right now, how we got here and what it is that we share.
-
The Way We Eat Now
- Strategies for Eating in a World of Change
- Lu par : Bee Wilson
- Durée : 12 h et 29 min
- Date de publication : 21/03/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,62 €
-
-
-
Dadventures
- De : Alex Gregory
- Lu par : Alex Gregory
- Durée : 6 h et 33 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
A charming audiobook by Olympic gold medallist rower, adventurer and father of three Alex Gregory, DadVentures is packed with inspiration and aimed at busy dads in need of highly practical and fun ideas of what to do with their kids, which need little expense or advance preparation. DadVentures will appeal to anyone who wants an achievable, easy plan on an otherwise empty family day, without needing to do a sport or (shudder) resort to soft play.
-
Dadventures
- Lu par : Alex Gregory
- Durée : 6 h et 33 min
- Date de publication : 31/05/2018
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 15,66 €
-
-
-
What She Ate: Six Remarkable Women and the Food That Tells Their Stories
- De : Laura Shapiro
- Lu par : Kimberly Farr, Laura Shapiro
- Durée : 10 h et 3 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
In the irresistible What She Ate, Laura Shapiro examines the plates, recipe books and shopping trolleys of these six extraordinary women, casting a new light on each of their lives - revealing love and rage, desire and denial, need and pleasure.
-
What She Ate: Six Remarkable Women and the Food That Tells Their Stories
- Lu par : Kimberly Farr, Laura Shapiro
- Durée : 10 h et 3 min
- Date de publication : 25/01/2018
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,62 €
-
-
-
All Cheeses Great and Small
- A Life Less Blurry
- De : Alex James
- Lu par : Alex James
- Durée : 6 h et 10 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This is the story of Alex James’s transition from a leading light of the Britpop movement in the 1990s, to gentleman farmer, artisan cheese-maker and father of five. All Cheeses Great and Small is the follow-up memoir to Alex James's first book, Bit of a Blur, the story of his excessive pop star lifestyle during the nineties. But now Alex has grown up, fallen in love and got married.
-
All Cheeses Great and Small
- A Life Less Blurry
- Lu par : Alex James
- Durée : 6 h et 10 min
- Date de publication : 22/03/2012
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 15,66 €
-
-
-
BOSH! How to Live Vegan
- De : Henry Firth, Ian Theasby
- Lu par : Henry Firth, Ian Theasby
- Durée : 6 h et 18 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
BOSH! How to Live Vegan will cover all aspects of vegan living, everything from food to toiletries to travel. Should you be eating avocados? Is it still okay to wear an old leather belt? What do you tell your friends when they offer you a glass of non-vegan wine? Henry and Ian will answer these questions and more in this fully-comprehensive guide to a plant-based lifestyle. Whether you are a committed vegan, looking to improve your vegan lifestyle or starting out for the first time, this book has all the know-how and inspiration you need.
-
BOSH! How to Live Vegan
- Lu par : Henry Firth, Ian Theasby
- Durée : 6 h et 18 min
- Date de publication : 03/10/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 15,66 €
-
-
-
Cheddar Gorge
- A Book of English Cheeses
- De : John Squire
- Lu par : Robert Portal
- Durée : 3 h et 34 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
This classic and charming book, a timeless love letter to English cheeses, was first published in 1937, newly rediscovered. It is a treasure trove of wonderful anecdotes including the tale of the monstrous cheese big enough to hold a 13-year-old inside, the Stilton that purred like a cat and the famous cheese maker in Manchester who selected which Cheshire cheese to sell based on where the mice had been nibbling, ‘as they were the best judges of a good cheese’.
-
Cheddar Gorge
- A Book of English Cheeses
- Lu par : Robert Portal
- Durée : 3 h et 34 min
- Date de publication : 18/10/2018
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 12,73 €
-