Episode 03: Coffee
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de ce contenu audio
As with all things, there’s a long, potentially intimidating, continuum from the mud your grandparents brewed up, the gallons of Chock Full o' Nuts® or Folgers® you watched your parents perpetually sip on and reheat, and the single-origin, fair-trade, Ethiopian espresso shots your local hipster coffee place charges $4 for.
In this episode, we get into all that and more. We answer questions like:
What differentiates coffee from great coffee?
How might one get started in the “coffee world”?
What are the tools of the trade for brewing good coffee at home?
What are our preferred brewing methods?
What are some of the ways you can obsess in coffee?
Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Aucun commentaire pour le moment