Marty Jopson
Audible Sessions: FREE Exclusive Interview
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
Marty Jopson
-
De :
-
Bryony Cullen
À propos de ce contenu audio
On the release of his latest book, The Science of Food: An Exploration of What We Eat and How We Cook, Dr Marty Jopson, resident scientist on BBC One's The One Show, talks to Audible about the dangers of not understanding what we put into our mouths.
With knowledge from a hugely successful career as a presenter and science communicator, Marty has discovered the benefits of learning the physics, chemistry and biology of our food. We chatted about all sorts, from sugar to writing.
©2017 Audible Ltd (P)2017 Audible Ltd
Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Aucun commentaire pour le moment