
Tuna Tostadas
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de cette écoute
This week's episode is all about the famous tuna tostadas from Gabriela Cámara's Mexico City restaurant, Contramar! We'll need some fresh tuna, corn tortillas, a little chipotle mayo & a few fried leeks to achieve this fabulous dish!
Link to Gabriela's book HERE!
Link to recipe HERE!
Whether you're a seasoned cook or a culinary novice, this episode is packed with inspiration for your next meal. Tune in and get ready to make some tasty tostadas!
Be sure to follow Megan on Instagram + TikTok at @meganthehomecook!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Aucun commentaire pour le moment