
I Don’t Know Who Needs To Hear This, But Buckwheat Is Overrated
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de cette écoute
For some inexplicit reason, Russians LOVE buckwheat.
It’s a grain that can and is (but really shouldn’t) be used as a side dish for basically all meals, given to babies as porridge, and as a breakfast staple.
I’m here to tell you that it tastes like dirt, and is the absolute inferior and weird cousin of rice, flower, potatoes and almost every other carb out there.
God bless Masha, but even she cannot quite defend this little gem… it’s not even as appealing as Russian architecture on a sloshy autumn morning.
Words and phrases:
- Dirt: грязь - ‘gryaz’
- Buckwheat : Гречневая каша - ‘Grechnevaya kasha’
- Kvass: Квас - ‘Kvas’
- Jelly Meat: Холодец - ‘Holodets’
Mama Maria’s Amazing Beetroot Recipe
In Russia, podcast reviews you! - Спасибо большое!

Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Aucun commentaire pour le moment