Episode #87: Tipping: Why do we do it, and is there a better way?
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.
Veuillez réessayer plus tard
Veuillez réessayer plus tard
Échec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tard
Impossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
-
Lu par :
-
De :
À propos de ce contenu audio
10% here, 20% there. Gone are the days of only tipping at restaurants. It's seemingly everywhere from the grocery store to the salon and everywhere in between. What is proper? Why are we one of the only countries to do this? Tune in for the guys' perspective and personal practice for this tipping tsunami in our everyday lives.
Beer Selection:
Lagunitas A little sumpin sumpin
https://lagunitas.com/beer/a-little-sumpin-sumpin/
______________________________________________________________
Episode Links:
_______________________________________________________________
Have an idea for our next controversial topic, beer choice, or even an expert opinion on a past episode. Send us an email at:
6packdiscussions@gmail.com or send a DM via Instagram
Vous êtes membre Amazon Prime ?
Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.Bonne écoute !
Aucun commentaire pour le moment