Couverture de Are ghost kitchens keeping the restaurant industry alive?

Are ghost kitchens keeping the restaurant industry alive?

Are ghost kitchens keeping the restaurant industry alive?

Écouter gratuitement

Voir les détails

À propos de cette écoute

Chelsea Briggs talks with Dan Unter, restaurateur and co-founder of Kitch, about ghost kitchens. Join their conversation about the popularity of ghost kitchens during the pandemic, their relationship with delivery services, their impact on the traditional restaurant model, and how this “tech innovation” is opening opportunities for newcomers to the industry. See Privacy Policy at https://art19.com/privacy and California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de Are ghost kitchens keeping the restaurant industry alive?

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.