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Titres dans Culinaire
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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Last summer, The New Yorker published chef Anthony Bourdain's shocking, "Don't Eat Before Reading This." Now, the author uses the same "take-no-prisoners" attitude in his deliciously funny and shockingly delectable audiobook, sure to delight gourmands and philistines alike.
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Fantastic listen
- Écrit par : Amazon Customer le 19/10/2022
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Kitchen Confidential
- Adventures in the Culinary Underbelly
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Date de publication : 06/02/2001
- Langue : Anglais
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Forcez votre destin
- De : Anthony Bourbon
- Lu par : Laurent Jacquet
- Durée : 3 h et 46 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Issu d'une famille pauvre, avec un père violent, Anthony se retrouve très jeune à la rue. Pour autant, il refuse de tomber dans la victimisation et reste persuadé que n'importe qui peut réussir en respectant des valeurs essentielles : travail, passion, ambition, détermination, résilience. En quelques années seulement, il devient multimillionnaire, investisseur dans plus de 40 start-up et fondateur de Feed., une marque de nutrition pour tous les moments de la journée, valorisée à des dizaines de millions d'euros.
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La résilience du bonhomme
- Écrit par : Bardagi le 05/04/2024
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Forcez votre destin
- Lu par : Laurent Jacquet
- Durée : 3 h et 46 min
- Date de publication : 21/03/2024
- Langue : Français
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If You Can't Take the Heat
- Tales of Food, Feminism, and Fury
- De : Geraldine DeRuiter
- Lu par : Geraldine DeRuiter
- Durée : 9 h et 34 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
When celebrity chef Mario Batali sent out an apology letter for the sexual harassment allegations made against him, he had the gall to include a recipe—for cinnamon rolls, of all things. Geraldine DeRuiter decided to make the recipe, and she happened to make food journalism history along with it. Her subsequent essay, with its scathing commentary about the pervasiveness of misogyny in the food world, would be read millions of times. In If You Can’t Take the Heat, DeRuiter shares stories about her shockingly true, painfully funny (and sometimes just painful) adventures in gastronomy.
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If You Can't Take the Heat
- Tales of Food, Feminism, and Fury
- Lu par : Geraldine DeRuiter
- Durée : 9 h et 34 min
- Date de publication : 12/03/2024
- Langue : Anglais
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What I Ate in One Year
- (And related thoughts)
- De : Stanley Tucci
- Durée : Indisponible
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Food has always been an integral part of Stanley Tucci’s life: from stracciatella soup served in the shadow of the Pantheon, to marinara sauce cooked between scene rehearsals and costume fittings, to home-made pizza eaten with his children before bedtime. Now, in What I Ate In One Year Tucci records twelve months of eating, in restaurants, kitchens, film sets, press junkets, at home and abroad, with friends, with family, with strangers, and occasionally just by himself.
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What I Ate in One Year
- (And related thoughts)
- Durée : Indisponible
- Date de publication : 10/10/2024
- Langue : Anglais
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Cork Dork
- A Wine-Fueled Adventure Among the Obsessive Sommeliers, Big Bottle Hunters, and Rogue Scientists Who Taught Me to Live for Taste
- De : Bianca Bosker
- Lu par : Bianca Bosker
- Durée : 12 h et 17 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Professional journalist and amateur drinker Bianca Bosker didn’t know much about wine - until she discovered an alternate universe where taste reigns supreme, a world of elite sommeliers who dedicate their lives to the pursuit of flavor. Astounded by their fervor and seemingly superhuman sensory powers, she set out to uncover what drove their obsession and whether she, too, could become a “cork dork”.
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quite liked it!
- Écrit par : harel le 25/02/2021
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Cork Dork
- A Wine-Fueled Adventure Among the Obsessive Sommeliers, Big Bottle Hunters, and Rogue Scientists Who Taught Me to Live for Taste
- Lu par : Bianca Bosker
- Durée : 12 h et 17 min
- Date de publication : 28/03/2017
- Langue : Anglais
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From Scratch
- A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home
- De : Tembi Locke
- Lu par : Tembi Locke
- Durée : 10 h et 17 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
A poignant and transporting cross-cultural love story set against the lush backdrop of the Sicilian countryside, where one woman discovers the healing powers of food, family, and unexpected grace in her darkest hour.
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From Scratch
- A Memoir of Love, Sicily, and Finding Home
- Lu par : Tembi Locke
- Durée : 10 h et 17 min
- Date de publication : 30/04/2019
- Langue : Anglais
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My Life in France
- De : Julia Child, Alex Prud'Homme
- Lu par : Kimberly Farr
- Durée : 11 h et 17 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
This memoir is laced with wonderful stories about the French character, particularly in the world of food, and the way of life that Julia Child embraced so wholeheartedly. Above all, she reveals the kind of spirit and determination, the sheer love of cooking, and the drive to share that with her fellow Americans that made her the extraordinary success she became.
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Loved hearing her life journey
- Écrit par : Margaret le 03/11/2022
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My Life in France
- Lu par : Kimberly Farr
- Durée : 11 h et 17 min
- Date de publication : 14/04/2006
- Langue : Anglais
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The Burger King
- A Whopper of a Story on Life and Leadership
- De : Jim McLamore
- Lu par : BJ Harrison
- Durée : 11 h et 5 min
- Version intégrale
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Global
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Histoire
A rags-to-$9-billion-riches story. A crash course in Burger King history and fast food in America, The Burger King is McLamore's candid and conversational memoir. Written before his death in 1996, he talks of his life, the birth of the Whopper, and the rise of Burger King. McLamore's account of Burger King offers an instructive and inspiring tale to young entrepreneurs. Here's a story of entrepreneurship development from one of the top entrepreneurs of fast food chains.
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The Burger King
- A Whopper of a Story on Life and Leadership
- Lu par : BJ Harrison
- Durée : 11 h et 5 min
- Date de publication : 14/04/2020
- Langue : Anglais
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Down and Out in Paradise
- The Life of Anthony Bourdain
- De : Charles Leerhsen
- Lu par : Vikas Adam
- Durée : 8 h et 40 min
- Version intégrale
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Histoire
Anthony Bourdain’s death by suicide in June 2018 shocked people around the world. Bourdain seemed to have it all: an irresistible personality, a dream job, a beautiful family, and international fame. The reality, though, was more complicated than it seemed. Bourdain became a celebrity with his bestselling book Kitchen Confidential. He parlayed it into a series of hit television shows, including the Food Channel’s Anthony Bourdain: No Reservations and CNN’s Parts Unknown. But his bad boy charisma belied a troubled spirit.
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Down and Out in Paradise
- The Life of Anthony Bourdain
- Lu par : Vikas Adam
- Durée : 8 h et 40 min
- Date de publication : 11/10/2022
- Langue : Anglais
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Kitchen Confidential
- De : Anthony Bourdain
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
After 25 years of 'sex, drugs, bad behaviour and haute cuisine', Chef and novelist Anthony Bourdain decided to tell all. From his first oyster in the Gironde to his lowly position as a dishwasher in a honky-tonk fish restaurant in Provincetown; from the kitchen of the Rainbow Room atop the Rockefeller Center to drug dealers in the East Village, from Tokyo to Paris and back to New York again, Bourdain's tales of the kitchen are as passionate as they are unpredictable, as shocking as they are funny.
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Kitchen Confidential
- Lu par : Anthony Bourdain
- Durée : 8 h et 19 min
- Date de publication : 30/04/2020
- Langue : Anglais
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Colonel Sanders and the American Dream
- Discovering America, Book 3
- De : Josh Ozersky
- Lu par : Kirk Winkler
- Durée : 4 h et 32 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
From Aunt Jemima and Uncle Ben to the Jolly Green Giant and Ronald McDonald, corporate icons sell billions of dollars’ worth of products. But only one of them was ever a real person—Colonel Sanders of Kentucky Fried Chicken/KFC. From a 1930s roadside café in Corbin, Kentucky, Harland Sanders launched a fried chicken business that now circles the globe, serving “finger lickin’ good” chicken to more than 12 million people every day.
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Colonel Sanders and the American Dream
- Discovering America, Book 3
- Lu par : Kirk Winkler
- Série : Discovering America
- Durée : 4 h et 32 min
- Date de publication : 08/11/2022
- Langue : Anglais
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Blood, Bones & Butter
- The Inadvertent Education of a Reluctant Chef
- De : Gabrielle Hamilton
- Lu par : Gabrielle Hamilton
- Durée : 10 h et 4 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Before Gabrielle Hamilton opened her acclaimed New York restaurant Prune, she spent 20 fierce, hard-living years trying to find purpose and meaning in her life. Above all she sought family, particularly the thrill and the magnificence of the one from her childhood that, in her adult years, eluded her. Hamilton’s ease and comfort in a kitchen were instilled in her at an early age when her parents hosted grand parties, often for more than 100 friends and neighbors. The smells of spit-roasted lamb, apple wood smoke, and rosemary garlic marinade became necessary to her.
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Blood, Bones & Butter
- The Inadvertent Education of a Reluctant Chef
- Lu par : Gabrielle Hamilton
- Durée : 10 h et 4 min
- Date de publication : 01/03/2011
- Langue : Anglais
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World Travel
- An Irreverent Guide
- De : Anthony Bourdain, Laurie Woolever
- Lu par : Laurie Woolever, Shep Gordon, Christopher Bourdain, and others
- Durée : 12 h et 12 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Anthony Bourdain saw more of the world than nearly anyone. His travels took him from the hidden pockets of his hometown of New York to a tribal longhouse in Borneo, from cosmopolitan Buenos Aires, Paris, and Shanghai to Tanzania’s utter beauty and the stunning desert solitude of Oman’s Empty Quarter - and many places beyond. In World Travel, a life of experience is collected into an entertaining, practical, fun and frank travel guide that gives listeners an introduction to some of his favorite places - in his own words.
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World Travel
- An Irreverent Guide
- Lu par : Laurie Woolever, Shep Gordon, Christopher Bourdain, Jen Agg, Matt Walsh, Bill Buford, Claude Tayag, Nari Kye, Vidya Balachander, Steve Albini
- Durée : 12 h et 12 min
- Date de publication : 20/04/2021
- Langue : Anglais
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Delicacy
- A Memoir About Cake and Death
- De : Katy Wix
- Lu par : Katy Wix
- Durée : 6 h et 54 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
From award-winning comedian and writer Katy Wix comes Delicacy - a different kind of memoir from an astonishing new voice. Twenty-one snapshots of a life - some staccato, raw and shocking, some expansive, meditative and profound, underpinned with moments of startling humour that shatter the darkness - all beginning with a single memory. A memory of cake.
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Save Me the Plums
- My Gourmet Memoir
- De : Ruth Reichl
- Lu par : Ruth Reichl
- Durée : 7 h et 55 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
When Condé Nast offered Ruth Reichl the top position at America’s oldest epicurean magazine, she declined. She was a writer, not a manager, and had no inclination to be anyone’s boss. Yet Reichl had been reading Gourmet since she was eight; it had inspired her career. How could she say no? This is the story of a former Berkeley hippie entering the corporate world and worrying about losing her soul. It is the story of the moment restaurants became an important part of popular culture, a time when the rise of the farm-to-table movement changed, forever, the way we eat.
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Save Me the Plums
- My Gourmet Memoir
- Lu par : Ruth Reichl
- Durée : 7 h et 55 min
- Date de publication : 02/04/2019
- Langue : Anglais
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In the Weeds
- Around the World and Behind the Scenes with Anthony Bourdain
- De : Tom Vitale
- Lu par : Tom Vitale
- Durée : 8 h et 47 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
In the nearly two years since Anthony Bourdain's death, no one else has come close to filling the void he left. His passion for and genuine curiosity about the people and cultures he visited made the world feel smaller and more connected. Despite his affable, confident, and trademark snarky TV persona, the real Tony was intensely private, deeply conflicted about his fame, and an enigma even to those close to him. Tony’s devoted crew knew him best, and no one else had a front-row seat for as long as his director and producer, Tom Vitale.
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In the Weeds
- Around the World and Behind the Scenes with Anthony Bourdain
- Lu par : Tom Vitale
- Durée : 8 h et 47 min
- Date de publication : 05/10/2021
- Langue : Anglais
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Pancakes in Paris
- Living the American Dream in France
- De : Craig Carlson
- Lu par : Donald Corren
- Durée : 9 h et 3 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
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Histoire
Craig was the last person anyone would have expected to open an American diner in Paris. He came from humble beginnings in a working-class town in Connecticut, had never worked in a restaurant, and didn't know anything about starting a brand-new business. But from his first visit to Paris, Craig knew he had found the city of his dreams. Pancakes in Paris is the story of Craig tackling the impossible - from raising the money to fund his dream to tracking down international suppliers for "exotic" American ingredients, and even finding love along the way.
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Pancakes in Paris
- Living the American Dream in France
- Lu par : Donald Corren
- Durée : 9 h et 3 min
- Date de publication : 06/09/2016
- Langue : Anglais
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American Cuisine
- And How It Got This Way
- De : Paul Freedman
- Lu par : Paul Heitsch
- Durée : 14 h et 8 min
- Version intégrale
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Global
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Performance
-
Histoire
For centuries, skeptical foreigners - and even millions of Americans - have believed there was no such thing as American cuisine. In recent decades, hamburgers, hot dogs, and pizza have been thought to define the nation's palate. Not so, says food historian Paul Freedman, who demonstrates that there is an exuberant and diverse, if not always coherent, American cuisine that reflects the history of the nation itself.
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American Cuisine
- And How It Got This Way
- Lu par : Paul Heitsch
- Durée : 14 h et 8 min
- Date de publication : 15/10/2019
- Langue : Anglais
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Victory in the Kitchen
- The Life of Churchill's Cook
- De : Annie Gray
- Lu par : Annie Gray
- Durée : 8 h et 14 min
- Version intégrale
-
Global
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Performance
-
Histoire
Victory in the Kitchen is a culinary biography: a life lived through food, ranging from rural Berkshire to wartime London, via Belle Epoque Paris and prohibition-era New York. While Georgina Landemare saw herself as ordinary, her accomplishments, and the life she lived, were anything but. She started her career as a nursemaid and ended it cooking for one of the best-known figures in British history, Winston Churchill, a man to whom food was central as a diplomatic tool in a time when the world was embroiled in a worldwide war.
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Victory in the Kitchen
- The Life of Churchill's Cook
- Lu par : Annie Gray
- Durée : 8 h et 14 min
- Date de publication : 01/07/2020
- Langue : Anglais
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Fresh Off the Boat
- A Memoir
- De : Eddie Huang
- Lu par : Eddie Huang
- Durée : 7 h et 55 min
- Version intégrale
-
Global
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Performance
-
Histoire
Eddie Huang is the 30-year-old proprietor of Baohaus - the hot East Village hangout where foodies, stoners, and students come to stuff their faces with delicious Taiwanese street food late into the night - and one of the food world’s brightest and most controversial young stars. But before he created the perfect home for himself in a small patch of downtown New York, Eddie wandered the American wilderness looking for a place to call his own. Funny, raw, and moving, and told in an irrepressibly alive and original voice, Fresh Off the Boat recasts the immigrant’s story for the 21st century.
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Fresh Off the Boat
- A Memoir
- Lu par : Eddie Huang
- Durée : 7 h et 55 min
- Date de publication : 29/01/2013
- Langue : Anglais
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