Couverture de The Bullhearted Brand

The Bullhearted Brand

Building Bullish Restaurant Brands That Charge Ahead of the Herd

Aperçu
OFFRE D'UNE DURÉE LIMITÉE

3 mois gratuits
Essayer pour 0,00 €
Cette offre est valable du 17.06.2025 au 31.07.2025.
1 livre audio par mois au choix dans notre catalogue inégalé.
Écoutez des milliers de livres audio, podcasts et Audible Originals.
Après 3 mois, 9,95 €/mois.

The Bullhearted Brand

De : Joseph Szala
Lu par : James Woodrich
Essayer pour 0,00 €

Après 3 mois, 9,95 €/mois. Cette offre est valable du 17.06.2025 au 31.07.2025. Résiliez à tout moment.

Acheter pour 17,91 €

Acheter pour 17,91 €

Confirmer l'achat
Utiliser la carte qui se termine par
En finalisant votre achat, vous acceptez les Conditions d'Utilisation. Veuillez prendre connaissance de notre Politique de Confidentialité et de notre Politique sur la Publicité et les Cookies.
Annuler

À propos de cette écoute

Grab the bull, and your brand, by the horns.

The statistics are infamous with anyone in the industry—newbie or veteran. Many restaurants never make it past year one, and even less make it to year five. But why? What are the causes of such high rates of failure? While one can argue for one cause or another, the truth is that it’s rarely one thing that causes failure. Instead, it’s usually a perfect storm of multiple causes that lead to a failing business model. It’s my belief, that most, if not all, of these causes could be avoided through an understanding and adoption of branding best practices.I know what you’re thinking, “Of course the branding expert thinks it’s a branding problem”, but hear me out. Branding is a strategic endeavor that is meant to guide every decision in a restaurant’s business—from operations to human resources, culinary innovation to, yes, visual and verbal identity design. When the strategy is fully adopted and used, decisions are made much clearer. Saying “no” to a poor space or bad menu item becomes much easier and innovation becomes much more comfortable.

When true branding best practices guide the development and growth of a restaurant concept, the risk of failure is reduced. In The Bullhearted Brand, I seek to lay out the foundational elements and details about creating and scaling restaurant brands. I infuse knowledge with real-world experiences throughout the book and leverage stories, fables, and folklore from around the world that use the bull as the hero. Through these stories, real-life accounts, and expertise garnered from nearly 20 years of experience, my hope is to fuel the courage, conviction, and empathy required to lead the charge for your bullhearted brand.

©2021 Szalapalooza, LLC (P)2021 Szalapalooza, LLC
Marketing et ventes
Les membres Amazon Prime bénéficient automatiquement de 2 livres audio offerts chez Audible.

Vous êtes membre Amazon Prime ?

Bénéficiez automatiquement de 2 livres audio offerts.
Bonne écoute !

    Ce que les auditeurs disent de The Bullhearted Brand

    Moyenne des évaluations utilisateurs. Seuls les utilisateurs ayant écouté le titre peuvent laisser une évaluation.

    Commentaires - Veuillez sélectionner les onglets ci-dessous pour changer la provenance des commentaires.

    Il n'y a pas encore de critique disponible pour ce titre.